Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Haho.! Segitenetek lecci? Aki...

Haho.! Segitenetek lecci? Aki nem menstrual, meg egyszer sem! Annak lehet petefeszek cictaja? Gyakori ebben a korban igy menstruacio nelkul? 13/L

Figyelt kérdés

#menstruáció #petefeszek cicta
2014. nov. 8. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg - de csak elvileg - minden nönemü embernek lehet petefészekcisztája.

De fiatal korban nem szokott elöfordulni.

13 évesen inkább másra tippelnék, ha valami nincs rendben beled. Szeritnem ez az az eset, amikor ne az interneten keresgélj, hanem menj el orvoshoz, mert csak téves diagnózisokat álítasz fel és fölöslegesen idegesíted magad.

2014. nov. 8. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
állítasz
2014. nov. 8. 08:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Te korodban biztos,hogy korai lenne.Nekem a 2.terheségemnél jelenkezet ami hál isten a 12.hétre fel szívodott.De most,h el felejtettem a fogimnak neki állni szedni így fáj a méhem és attól tartok azért mert kiújult a cisztám.És sose jött meg időben!

24/N

2014. nov. 8. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Szinte lehetetlen még a korodban.
2014. nov. 8. 08:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom.megnyugodtam
2014. nov. 8. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet még.
2014. nov. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!