Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefeszekrak lehet szerintete...

Petefeszekrak lehet szerintetek nekem?

Figyelt kérdés

18 vagyok es 2 hete mutottek nogyogyaszatilag,konizacio es cerv.abrasiot vegeztek 2 p3as rakszures miatt..

Mar elotte is par napja puffadtam de azota sokkaljobban ramjott es faj a petefeszkem kornyeken.Szurogat jobb oldalt + tegnapig vereztem mutet miatt es most ilyen undorito szurkes ragacsos valadek urul..

Nezegettem neten hogy petefeszekrak tunetei puffadas,alhasi fajdalom es rengeteg pisiles..Ez ram fokozottan igaz! Epp ezek a problemaim es ezt nem azert mondom mert most elolvastam aztan ez a bajom mert mielott elolvastam is fajt ...

Szerintetek?!

2014. okt. 29. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Sajna ezt csak a rákszűrés eredménye alapján tudják majd az orvosok is megmondani, a tüneteid sok egyéb más bajra is utalhatnak.
2014. okt. 29. 15:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Megvan az eredmeny.Koilocitosys om van amibol kitud alakulni a rak..de nincs mehnyakrakom.De ugye petefeszekrakot nemtudjak megnezni csak uhval :/
2014. okt. 29. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Petefeszekrak lehet szerintem neked.
2014. okt. 29. 15:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan igy gondolod?
2014. okt. 29. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra, de mielőbb menj el ultrahangra, hogy megnyugodj.
2014. okt. 29. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem -

Ha az lenne, akkor P4-ed lenne (nem P3)

2014. okt. 29. 19:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat mivel a mintat mehnyakrol es nem a petefeszkembol vettek ezert a kettonek semmi koze egymashoz...
2014. okt. 29. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahogy a kérdező írja: a méhnyakból vett kenet, amit a rákszűrés során néznek, az a méhnyakrákot szűri, nem pedig a petefészekrákot.

Petefészekrák leginkább képalkotó vizsgálatokkal diagnosztizálható.

Nem gondolnám, hogy ilyen, abszolút nem specifikus tünetek miatt azonnal éppen petefészekrákra kellene gondolni. Kapásból vagy 10 betegséget fel tudnék sorolni, aminek szintén lehetnek ezek a tünetei.

Persze nyilván a matematikai esély megvan rá, hogy petefészekrákod van, de miért lenne?

52%-os:Eddig mindig szó nélkül tűrtem, de már nem bírom. Már rá sem kell néznem a %-ra, az írásodból tudom, hogy te vagy. És sajnos nem azért, mert olyan nagyszerű és értelmes válaszokat adsz. Mégis ki vagy te? Őszintén érdekel, hogy mégis mit tanulsz, vagy mit dolgozol vagy bármi... mert a válaszaid konkrétan úgy néznek ki, mintha a netről ollóznád össze.

Emellett pedig barmi idegesítő, hogy minden 2 szavas válaszodat külön kommentben küldöd el.

2014. okt. 29. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!