A petefészekrák és a méhnyakrák szűrés között van különbség? Illetve mennyi annak az esélye, hogy valaki 23 évesen rákos legyen?
Nem tudom,hogy amikor elmegyünk nőgyógyászati vizsgálatra akkor amikor kenetet vesznek akkor csak a méhnyakrák-ot vizsgálják?vagy olyankor nézik , hogy a petefészekben van e esetleg elváltozás? Vagy külön kell kérnem,hogy petefészek és méhnyakrák szűrést is szeretnék?
Illetve szerintetek mennyi esélyem van arra,hogy 23 évesen rákos legyek????
Köszönöm előre is!
Az a baj, hogy a papám meghalt 3 éve rákban. A családban nagyon sok rákos beteg van/volt, azért sajnos nem tudom mi miatt de kialakult bennem egy olyan dolog,hogy ha bármilyen apró dolog eltér egy kicsit a normálistól, egyből azt hiszem,hogy rákos vagyok. Lehet,hogy ezzel el kellene mennem orvoshoz,mert tudom,hogy ez nem normális. Már az egész család hipohondernek néz.De nem tehetek róla.
Most is az volt,hogy 3 napig csak barna vérzésem volt és csak aztán jött meg rendesen. És most a párommal történtek dolgok,és utánna ilyen halvány pirosas vérzésem volt,van már 2 napja. Utána néztem a neten és a méhnyakrák tünetei között van ez is,és elkönyveltem, hogy tuti rákos vagyok, holott azt is olvastam,hogy a méhnyakráknak akár 10-20 év is kell,hogy kialakuljon.Én pedig minden évben járok nőgyógyászatra. Így azt valószínűleg már észrevették volna. Szóval tudom,hogy kicsi az esély, de sajnos akármi van ez az első gondolatom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!