Szerintetek megfog jonni? 12/l ( de novemberben 13 leszek) tobbi lent
Figyelt kérdés
Kb 2eve van feher folyasom , mar kb1eve vagyok szoros mind a 2 helyen ( elegge erosen ) , mellem is kozepes meretu mar melltarto kb 8honapja kell . Agusztusban volt egy halvany barna folyasom de az hamar el is mult, nem fertozes volt.Edesanyamnak 13eves koraban jott meg nekem is akkor fog ? Mik igy a kozvetlen elotte par nappal valo elojelek ? Tudom , hogy mindenkinel mas de kerlek irjatok sok dolgot ami ilyenkor szokott lenni. Szerintem mar minden ilyen kezdetleges vagy ilyen tavolabbi dolgom megvan , mar csak a kozvetlenre vagyok kivancsi . Koszonom a valaszokat :)2014. okt. 27. 22:07
1/7 anonim válasza:
14 eves korig semmi gaz addig szent a beke.
2/7 anonim válasza:
Általában a fehérfolyás kezdete után kb 2 évvel szokott megjönni, de 17 éves korodig bármikor jönne meg az is rendben lenne.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 13 éves koromban jött meg, persze teljesen váratlanul..Az előjelek nekem is megvoltak kb ugyanazok mint neked. Viszont mielőtt megjött majdnem egy héttel előtte elkezdett görcsölni a hasam..persze nem egyfolytában csak néhány mozdulatnál vagy lépésnél elkezdett görcsölni az alhasam. Aztán mielőtt megjött 1-2 nappal előtte elkezdett eléggé erős folyásom lenne és hát barna volt a folyásom.. Aztán éjszaka jött meg és reggel arra ébredtem, hogy a pizsi gatyám alul tiszta vér..hát elég undi volt..Aztán rögtön szóltam anyának és elmentünk nekem való betétet venni..igazából ennyi..talán az árulkodó jel az lehet, hogy nagyon nagy hangulatingadozásaid vannak. Remélem tudtam segíteni
15/L
4/7 anonim válasza:
én már 13 múltam és anyukámnak 12 és fél évesen jött meg szóval nálam ez jött be hogy kb. abban akorban fog megjönni... Amúgy azt olvastam hogy még a mellfeszülés 1 héttel előtte jelentkezhet. Persze nekem is van fehér folyásom stb.
5/7 anonim válasza:
előző voltam bocsi elírtam nekem nem jött be
6/7 anonim válasza:
16 éves korig bármikor megjöhet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!