Lehet, hogy megfog jönni!? Sürgős!
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hasam,valószínűleg megfog jönni,volt a WC papíron is egy nagyon kis véres folt is.Ma viszont megyek dolgozni egy óra múlva,ott meg nincs lehetőség elmenni wc-re.Tegyek fel előre egy mini tampont? 16/l2014. aug. 8. 11:50
2/5 anonim válasza:
Hát ha neked kibírja egész nap a mini tampon akkor hajrá. Ha úgy tűnik, hogy meg fog jönni és nincs lehetősséged mosdóba menni, akkor én nem kockáztatnék, és inkább betennék egy rendeset ami tovább bírja. Akkora kárt nem okozol, mintha összevéreznéd magad és még átöltözni se lenne lehetősséged.
3/5 anonim válasza:
Ne, mert a száraz hüvelyt felsértheti a tampon. Tegyél be inkább egy betétet. Milyen munkahely az, ahol nem lehet WC-re menni?
4/5 A kérdező kommentje:
Csak 4 órát fogok dolgozni.Elég rossz munkahely,még szünetet sem kapok,tegnap 9 órát dolgoztam és nem kaptam szünetet,egy percet sem.
2014. aug. 8. 12:01
5/5 anonim válasza:
Ajjaj, és hogy bírtad ki pisilés nélkül? én biztosan nem bírtam volna ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!