Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek megfog jönni? (...

Szerintetek megfog jönni? ( Többi lent )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, amit már milliószor feltettek. Elhiszem hogy unalmas, de napok óta idegeskedek miatta.

Kezdjük ott hogy nekem van egy párom, elég rég volt már petting, akkor mikor múltkor elment nekem. Nem feküdtünk még le egymással.

Az elmúlt hónapba rengeteget stresszelek. Vizsgáim voltak, rengeteget kellett készülnöm, a szüleimmel is ez végett sokat veszekedtem,párommal is kialakultak kisebb viták, egyszerűen semmi türelmem nincs. Feszült vagyok, ideges. Nyűgös. Múlthéten fel is voltam fázva, 20-30 percenként jártam pisilni. A probléma ott kezdődik hogy nekem megkellett volna jönnie,de nem jött meg. Már egy hete ezen rágódok, tudom teljesen felesleges volt ennyivel előtte. Ma van a 25. napom. 23-4 napra mindig megjön. Előző hónapokban pár nappal korábban,szokásosan hosszú és kemény napjaim voltak,mert történt pár dolog ami nem volt épp kellemes.(Megjegyzem pettingelni csak miután elment, az után kezdtünk,előtte sose volt) . A hasam alja van hogy begörcsöl ,fáj,és szurkál a petefészkemnél. Ez van épp hogy alig érezhető párpercig tartó fájdalom,és van hogy csak egy pillanatig tart. Szurkál a méhem felett is, fajdogál. Folyásom van. Barátnőim szerint terhes lehetek,ami abszurd. Majd ha valaki képes lesz az ujjával gyereket nemzeni elhiszem. :)

Szerintetek mi miatt késik? Felfázás és idegeskedés? Jó lenne megnyugodni, ezek csak a marhasággal tömnék a fejem. :)

"Tanács?" Szerintetek lenyugodhatok? Megfog jönni?

16/L

2014. máj. 19. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
A felfázás és a stressz! A barátnőidnek meg üzenem, h üljenek be pár biológiai órára mert pettinggel szinte lehetetlen! Feküdj bele jó forró vízbe (amennyit a bőröd kibír) és iszogass vörösbort (pár decit) :)
2014. máj. 19. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Először is: Ha nem tanulsz biológiát, akkor mi a francnak pettingelsz?

Másodszor: de, az ujjával is megtermékenyíthet, még akkor is, ha kb. 0,0001 % esélye van rá.

Harmadszor: Ne akarj nagylány lenni... ez a "párom" nagyon irritáló egy 16 éves kiscsaj szájából.

2014. máj. 19. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak köszönöm szépen, az értelmes válaszokat. A másodikhoz csak annyit fűznék hogy olvass vissza:"vizsgáim voltak". Szóval én a te helyedben 8 általánossal , és egy szakmunkás bizonyítvánnyal nem okoskodnák. Lehet annak a tizenéves kiscsajnak hosszabb távú a kapcsolata mint Neked. 2 hónappal én nem büszkélkednék. :)
2014. máj. 19. 19:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!