Novemberben lesz két éve hogy megvan a menstruációm 15 éves vagyok és nem jön meg minden hónapban csak minden másodikban ez baj?
Ha az orvosnak nem hiszel, aki orvosi egyetemet végzett, akkor majd nekünk, teljesen idegen embereknek, akiknek köze nincs az orvosláshoz, nekünk majd elhiszel bármit, amit mondunk? Érdekes vagy...
Egyébként igen, teljesen normális, hogy még 2 év menzesz után sem állt még be és még elég fiatal is vagy, szóval nyugi van, nem baj, hogy még nem állt be.
Amúgy én meg 16 éve menstruálok és képzeld, nekem meg soha nem napra pontosak, hol 22 napra jön meg, hol meg 29-re. És ez is teljesen normális, mert egyébként minden hónapban megjön és ez nem olyan nagy eltérés, hogy gondot jelenten. Pedig 16 év sokkal több, mint 2 év.:)
Nekem most kb. 3 éve van meg és még mindig nem túl rendszeres. Állítólag még normális 20-21 éves korig is... Hát én nem tudom...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!