Felnott not kicsiphet a pisi? Sos
Figyelt kérdés
Tegnap borotvalkoztam,utana mindig erzekenyebb a borom es neha kicsit csip ha pisilek es utana ramegy a boromre,most gondolom nem toroltem meg jol es kicsipte,mert faj/csip es kicsit piros. Mit csinaljak?nogyogyaszhoz nem akarok menni,sztkba ket het mire kapok idopontot,magandokira nincs oenzem.de eleg kellemetlen erzes,szeretnem ha max par nap alatt rendbejonne.Neogranormonos kenegetes segithet?2014. okt. 25. 03:10
1/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fertozesem lenne vagy akarmi,mert tenap reggel semmi bajom se volt,aztan furodtem borotvalkoztam elmentem pisilni es ereztem hogy utana csip a borom es par ora mulva kicsit piros is lett:(
2014. okt. 25. 03:11
2/7 anonim válasza:
Körömvirág kenőccsel próbálkoztál?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem,csak neogranormon van itthon,pontosabban az se itthon hanem a baratomnal hagytam,holnap megyek hozza es akkor gondoltam bekenem magam. erdemes lenne szereznem koromviragot?gyogyszertarban:)?
2014. okt. 25. 03:21
4/7 anonim válasza:
Babaknak valo popsikrem jo szerintem ra.
6/7 anonim válasza:
Arnnika montana krém! Az arnika gyógynövényt műtét után használva negyedére csökken a sebek gyógyulása!
Vagy propolisz krémet (inkább méhésztől vegyed! A patikai csak 3% os a méhészé 20%)
Borotválkozáshoz használj GILETTE borotvát. Az a legjobb! Nem irritálja úgy a bőrt.
7/7 anonim válasza:
Ezért is tartják az orvosok káros, egészségtelen dolognak a borotválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!