Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felnott not kicsiphet a pisi? Sos

Felnott not kicsiphet a pisi? Sos

Figyelt kérdés
Tegnap borotvalkoztam,utana mindig erzekenyebb a borom es neha kicsit csip ha pisilek es utana ramegy a boromre,most gondolom nem toroltem meg jol es kicsipte,mert faj/csip es kicsit piros. Mit csinaljak?nogyogyaszhoz nem akarok menni,sztkba ket het mire kapok idopontot,magandokira nincs oenzem.de eleg kellemetlen erzes,szeretnem ha max par nap alatt rendbejonne.Neogranormonos kenegetes segithet?

2014. okt. 25. 03:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy fertozesem lenne vagy akarmi,mert tenap reggel semmi bajom se volt,aztan furodtem borotvalkoztam elmentem pisilni es ereztem hogy utana csip a borom es par ora mulva kicsit piros is lett:(
2014. okt. 25. 03:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Körömvirág kenőccsel próbálkoztál?
2014. okt. 25. 03:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem,csak neogranormon van itthon,pontosabban az se itthon hanem a baratomnal hagytam,holnap megyek hozza es akkor gondoltam bekenem magam. erdemes lenne szereznem koromviragot?gyogyszertarban:)?
2014. okt. 25. 03:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Babaknak valo popsikrem jo szerintem ra.
2014. okt. 25. 04:08
 5/7 anonim ***** válasza:
A Neogranormon is jó rá.
2014. okt. 25. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Arnnika montana krém! Az arnika gyógynövényt műtét után használva negyedére csökken a sebek gyógyulása!

Vagy propolisz krémet (inkább méhésztől vegyed! A patikai csak 3% os a méhészé 20%)

Borotválkozáshoz használj GILETTE borotvát. Az a legjobb! Nem irritálja úgy a bőrt.

2014. okt. 26. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezért is tartják az orvosok káros, egészségtelen dolognak a borotválást.
2014. okt. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!