Miért pisilek be már egy hete folyton? 14/L
Figyelt kérdés
Máregy hete minden élyszaka bepisiltem. Ma megmár nappal is, felek igy bárhova is menni.
Léccives segitsetek!
14/L
2014. okt. 23. 22:23
1/7 anonim válasza:
Volt valami olyan esetleg ami miatt idegeskedtél/nem voltak rendben a dolgok? Egy szakember tobbet tudna mondani,Jobbulást kis pisis:P
2/7 anonim válasza:
*Bocsánat a "kis pisis"-t viccnek szantam ne haragudj es szivbol kivanom hogy megoldodjon ez a problemad..Hogy tudnam jovatenni?(szokimondo vagyok16 eves) udv:1 szornyensajnalom..:/ Megegyszer bocs:P:((
3/7 anonim válasza:
Alapvetően két oka lehet:
Vagy szervi, vagy pszichológiai. Mindkét esetben menj el az ügyeletre, mert súlyosbodhat, illetve egyre nehezebb lesz megoldani
4/7 anonim válasza:
Felfázhattál? Gerinced nem húzódott meg? Mindenképp orvosi kivizsgálásra kell menned.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válszokat!
Orvoshoz majd csak hétfőn tudok elmenni.
Első válaszolo semmi baj!
Anyuéknak meg nem merek szolni...
2014. okt. 24. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!