Véres pisi? Help
Sziasztok.
Tegnap késő délután elmentem pisilni, már akkor éreztem hogy valami nem okés, mert nagyon fájt a pisilés. Utána megláttam, hogy tiszta vér a wc papír és a wc is. Utána folyton pisilési ingerem volt..felhívtam az ügyeletet,azt mondták ha nem fáj a hasam akkor reggel menjek be urológiára. Hajnali 1kor már nem volt véres a pisi, és kevésbé fájt. Ma reggel egyáltalán nem fájt és tiszta volt.
Lehetséges, hogy fél nap alatt elmúlt? Elmenjek így is orvoshoz, hogy már nem véres??
19 L
Menj el. Nehogy tovább terjedjen a fertőzés a vesédre. A vesegörcs borzasztó, tapasztalatból mondom...
Inkább előzd meg a bajt!
Rendben, Köszönöm szépen!
Tegnap nagyon megijedtem,hogy mi lehet ez.
Szerencsére este már nem volt vér, ma reggel sem. Háziorvoshoz menjek először? vagy egyből urulógushoz?
Indulj el az urológiára!
Pisilned kell egyet ott, megvizsgálják majd és írnak fel gyógyszert.
Ne késlekedj, tényleg átterjedhet a fertőzés a vesédre, ami aztán olyan komoly görcsöket tud okozni, hogy akár felvehetnek fekvőbetegnek a kórházba, hogy infúzióval csillapítsák a fájdalmadat...
Jobbulást és indulj!
Köszönöm válaszod, most indulok.
Most már azt is észrevettem, hogy az egész gyomrom/vesém,alhasam fáj :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!