Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intenziv Szex után miért...

Intenziv Szex után miért alakult ki véres vizelet? Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
Szeretkezés után másnap reggel véres volt a vizeletem. Pisiléskor szúró viszkető érzés. Pár napja történt és még mindig tart.mi ilyenkor a teendő?a válaszokat előre is köszönöm:))!

2012. aug. 5. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán durván csináltátok.
2012. aug. 5. 12:23
 2/10 A kérdező kommentje:
szoval akkor nem fertőzés?
2012. aug. 5. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Lehet fertőzés is. Én csak tippeltem, így az lenne a legjobb, ha orvost kérdeznél.
2012. aug. 5. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
De, fertőzés. Menj orvoshoz!
2012. aug. 5. 13:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat:)

Orvoshoz nemnagyon merek elmenni

2012. aug. 5. 13:25
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha szexelni mertél, akkor merj orvoshoz is menni! Vállalni kell a tetteid következményeit!!!
2012. aug. 5. 13:28
 7/10 A kérdező kommentje:
reggelente erősebb a vérzés de délután fele meg már nem véres.mindig csak reggelente
2012. aug. 5. 13:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz. Ő tud csak megfelelő választ adni a kérdésedre egy alapos vizsgálat után. Később akár komolyabb baj is lehet belőle, ha most nem mész el megnézetni magad, és nem hiszem, hogy ezt szeretnéd. Legközelebb pedig vigyázzatok jobban.
2012. aug. 6. 11:45
 9/10 anonim válasza:
76%

Hello!

Nekem is volt hasonló problémám.

Hólyaghurutnak hívják. Vigyázni kell vele, mert akinek egyszer volt, annak nagy az esélye, hogy később is visszajön. Nekem 1,5 év alatt 3-szor volt. Ennek lehetnek fokozatai is, véres vizelettel mindenképp orvoshoz kell menni. (Aki ír egy kis antibiotikumot, és már el is múlt.)

Emellett igyál sokat, hogy ürüljenek a baktériumok.

Nekem azt is mondta az orvos, hogy szex után (főleg a nyári melegben, amikor ez gyakran előfordul!) a lányoknak érdemes elmenni pisilni.

2012. aug. 8. 14:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Mar elmentem orvoshoz es elis mult a problema:)nemnagyon mertem dokihoz menni de hala istennek rabeszeltetek!:)nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek!!!!!:)))))
2012. aug. 11. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!