Otodszorre vagyok felfazva. Faj es nagyon minimalisan veres a vizeletem. Ulofurdozes kozben csurrant cseppent egy kis pisi es akkor vettem eszre hogy valami kis kocsonyas dolog tavozott ki a pisivel ez a genny lehet es ez normalis?
igen genny, és az ugye betegség, gyulladás miatt van
voltál orvosnál? ha nem akkor menj el!
amellett igyál rengeteg folyadékot, amikor már nem fér beléd akkor is, igyál sört is mértékkel, enyhíteni fog, és ha elmúltak a tünetek, akkor is még egykét hónapig a napi legalább 4 liter körüli folyadékbevitelt tartsd, de 3 alá nagyon sose menjél, remélem kigyógyulsz ebből. nekem ezzel a módszerrel és hittel sikerült kigyógyulnom a hosszúéveken át tartó felfázáshullámokból
igen mindenképpen okoz problémát, gyorsan változtass rajt, hidd el tüneti kezelésnek is a legjobb, hígítja a trutyit és tisztít, hamarabb el fog múlni
bármit ihatsz ami jólesik, gyümölcslé, kóla, víz, a lényeg hogy könnyen csússzon, ha túl vagy rajt akkor majd figyelj, hogy egészségeset igyál, de jelenleg a lényeg hogy folyadék legyen és tudom, hogy aki keveset iszik az nem tud bármiből hirtelen sokat inni, uh tényleg bármit ami ínyedre van, az ízesített söröket ajánlom, azok mókásak és vesetisztító a sör (ezt lehet már irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!