Normális dolog, ha a menstruáció során a méhem feszül nagyon a petefészkem pedig nem fáj?
Eddig mindig nagyon szoktam görcsölni az első pár napban és inkább oldalt a petefészkemnél, ami kisugárzik a derekamba, lábamba. Most csak méhfeszülést érzek. Ez normális?
Előző menstruációm is más volt, 3 napi barnáztam előtte, majd több napig utána is (5-21-éig folyamatosan jött valami trutyi). Aztán kezdődött hányinger, étvágytalanság majd mellfeszülés és undorodtam a kávétól, magas hő, stb... Gondoltam talán baba van a dologban, de a teszt negatív lett. Kértem időpontot nőgyógyászhoz, mondtam hogy gyanakszom a teszt ellenére, mert nem csillapodtak a tünetek. Elküldött laborba, ottani teszt negatív, de labor előtti nap itthoni pozitív Gabriellel. Utána vagy 5 teszt - Lilyvel és Romeddel. Azóta nem teszteltem.
Kértem beutalót vérvizsgálatra, mert a tüneteim még mindig megvannak, irtózatosan fáj a cicim, eres. Gyakran van hányingerem, meg-meg szédülök, az étvágyam határtalan és megveszek az édes dolgokért, a kávé pedig még mindig nem finom, bár már megiszom.
Menzesz tegnap jött meg, egy hetes késéssel. Véreredményem holnap lesz.
Gyanakodtam erre is, hát holnap kiderül...:/ Elég elviselhetetlen ez a feszülés néha.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!