Miért érzek csípő érzést minden szex után?
Teljesen mindegy, hogy gumival, vagy anélkül, vazelinnel, víz alapú síkosítóval, vagy mással csináljuk a barátommal, csomó mindent kipróbáltunk már, és mindig érzem hol enyhébben, hogy erősebben azt a csípő, égető érzést a hüvelyemnél, ami miatt ha 6 órán belül újra szeretnénk együtt lenni, szinte lehetetlen, mert akkor már az elején is fáj, és sokkal erősebben csíp a végén..
Mit lehet ez ellen tenni?
Köszi L20
Ma voltam bőrgyógyásznál, elmeséltem neki minden problémám és, hogy mióta tart, miket mondtak a nőgyógyászok.. kaptam egy újabb szórólapot egy vény nélkül kapható krémről..
Hiába kérdeztem, hogy nem lehet, hogy fertőzés, és oda vissza adogatjuk egymásnak a barátommal? Erre közölte, hogy ha ő tünetmentes akkor tuti nem lehet... Úgyhogy vagy magándoki, vagy el kell mennem egy megyei korházba a gondommal, mert nálunk nem foglalkoznak velem....
El sem hiszem.. ma végre sikerült egy olyan orvoshoz kerülnöm, aki komolyan elkezdett foglalkozni a bajommal... rögtön vett is mintát tenyésztés céllal, jövő hétre már vissza is rendelt, hogy addigra meglesz az eredmény, és tud rendesen kezelni. De már így előzetesben is azt mondta, hogy valamiféle gomba. És addig is, amig nincs meg az eredmény, kaptam egy valamilyen gombagyilkos krémet..
Remélem végre a végéhez közelít ez az egész rémálom..
Szia!
Vègül kiderült, hogy candida albicans-om volt, amire több dolgot is kaptam, de ami elèggè megmarad, az egy elèg "bika" gyógyszer, amiből 2 szemet nekem, 2 szemet a páromnak kellett egy hèt különbsèggel bevenni. Azután mintha elvágták volna az egèszet. Közel 2 èvig szenvedtem az orvosok nemtörődömsège miatt, aztán egy helyettesítő orvos egy pillanat alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!