Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzek csípő érzést...

Miért érzek csípő érzést minden szex után?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy gumival, vagy anélkül, vazelinnel, víz alapú síkosítóval, vagy mással csináljuk a barátommal, csomó mindent kipróbáltunk már, és mindig érzem hol enyhébben, hogy erősebben azt a csípő, égető érzést a hüvelyemnél, ami miatt ha 6 órán belül újra szeretnénk együtt lenni, szinte lehetetlen, mert akkor már az elején is fáj, és sokkal erősebben csíp a végén..

Mit lehet ez ellen tenni?

Köszi L20

2014. okt. 20. 19:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
fertozesed van vagy huvelygomba . ajanlom a canesten kremet de mindkettotoknek es avval helyre jon . egy par napig kell kenni es tobszor egy nap . vagy 2 szer -3 szor.
2014. okt. 20. 19:36
 2/28 A kérdező kommentje:
De ez már kb 2 éve fenn áll. Akkor is lehet gomba?
2014. okt. 20. 19:37
 3/28 anonim ***** válasza:

Ez nem gomba. Ez masszív fertőzés ami már érinti több más szervedet is. Édesanyád nem tanított meg rá, hogy azonnal bármilyen eltérést érzel a hüvelyedben dokihoz menj?

Ne is aggódj, még 2 évig fertőzitek oda-vissza egymást a partnereddel és akkor már nem is kell antibaby tabit szedned, mert nagy eséllyel meddővé is válsz.

Ostoba.

Súgok: a te tüneted és hossza miatt nagy eséllyel lesz még vérvételed és vizeletvizsgálatod is. Canestent meg felesleges kenned, mert élből a doki azonnal miután levette a kenetet Klion hüvelykúpot fog adni, ami széles spektromu, és mind gombára, mind bacira is jó.És legalább minimum 10 napig. Utána miután meglesznek az eredmények még további kezelések várnak rád.

Ha pedig nem akarsz még nagyobb galibát odabent magadnak-mint amiben már most is vagy, addig a partnereddel sem gumival, sem anélkül nem közösülsz. És a partnered, ha esze van a nőgyógyászodnak urológushoz fogja küldeni, aki szintén vér-vizelet és egyéb vizsgálatokat fog rajta végezni.

Szóval mig mindketten ki nem vagytok kezelve-ha eszednél vagy, addig egymást távolról lesitek.

Ha megszeged akkor hiába kezeltek téged azonnal visszafogod kapni a bacikat.

2 év? úristen mi lehet odabent..

2014. okt. 20. 20:03
 4/28 A kérdező kommentje:

Az anyukám soha nem foglalkozott ilyen dolgokkal, így kérdezni sem merek tőle semmi ilyet, mert előbb megyek el egy idegen emberhez kérdezni, mint hozzá.

Évente 3-4x biztosan megfordulok nőgyógyásznál, és szinte mindig el is mondom ezt a problémámat, kenetet is vesznek mindig, de soha semmi értelmeset nem mondtak még. Tavaly kaptam egy adag klion kúpot, amit használtam is 10 napig (annyi volt a dobozban), de nem sok minden változott.

Idén is már vagy 4x voltam dokinál, és mindig el is mondtam neki, hogy sokszor már fáj a szex ilyen okokból kifolyólag, és sokszor a hüvelyem felett megreped a bőr is 1-1 helyen. Több orvosnál is jártam már, de egyik sem tudott mit mondani. Kaptam már Klion-t, cikatridina-t, Pimafucort kenőcsöt, rengeteg javaslatot, hogy használjak több síkosítót, legutóbb meg megkaptam azt is orvostól, hogy ő ezzel nem tud már mit csinálni, ez van..

Mivel tanuló vagyok még, nem egyszerű kiadás a maszek doki, mert jövedelmem nincs, mástól meg nem kapok rá. viszont ezt a gondomat kikezelni akkor ahogy levettem, nem egy alkalmas dolog lenne... Igyekszem összeszedni rá a pénzt, ha szerintetek fertőzés tényleg.

Ja azt is hozzáteszem, hogy amikor nekem felírta a doki a Klion-t akkor felírt egy Pimafucort krémet a barátomnak is, hogy használjuk őket, és utána minden jó lesz... Hát nem lett..

2014. okt. 20. 20:13
 5/28 anonim ***** válasza:

*Ja azt is hozzáteszem, hogy amikor nekem felírta a doki a Klion-t akkor felírt egy Pimafucort krémet a barátomnak is, hogy használjuk őket, és utána minden jó lesz... Hát nem lett..

Persze mert nem lettél kikezelve normálisan. Ugyanis kell a speciális vér és vizeletvizsgálat is, és folytatódnia kell a kezelésnek.

Szar és hanyag a dokid. Cseréld le. Bár ismét vissza kell menj hozzá, mert ismét visszakaptad. gyidejúleg menj: Bőrgyógyászat, nemi problémákkal is foglalkoznak, és kérj tőle-ha a nőgyógyászod nem küld el: vér-vizeletvizsgálatra.

2014. okt. 20. 20:17
 6/28 anonim ***** válasza:

*Persze mert nem lettél kikezelve normálisan. Ugyanis kell a speciális vér és vizeletvizsgálat is, és folytatódnia kell a kezelésnek.

És nem csak nálad, hanem a partnerednek is!

2014. okt. 20. 20:18
 7/28 anonim ***** válasza:

Jah és ne magándokihoz menj, hanem a jó öreg SZTK is megteszi-főleg ha tőrődnek is veled, nem a lóvédat szedi csak el-mint látható.

Csak hát sokat kell türelemmel várakozni, és nem időpontra mész.

2014. okt. 20. 20:20
 8/28 anonim ***** válasza:
Gumival: allergiás lehetsz a latexre, vegyetek latexmentes óvszert. Síkosító: a síkosítóra vagy allergiás, próbáljatok ki többfélét. Natúr szex: a párodra (ondójára) vagy allergiás - sajna ritka, de ilyen is van. Ha egyik sem releváns, akkor tényleg menj maszekhoz, ne sajnáljátok rá a pénzt.
2014. okt. 20. 20:20
 9/28 anonim ***** válasza:
8 Először legyen egészséges és kezeljék ki. Mind őt mind a partnerét.
2014. okt. 20. 20:23
 10/28 A kérdező kommentje:

Hát bőrgyógyászhoz is akkor vagy magándokihoz vagy másik városba kell akkor mennem, mert az ittenihez egyszer mentem el bőr problémámmal, és annyit kaptam "oké, írok egy igazolást, aztán mehetsz is".

De köszönöm a válaszod, most már legalább van miből kiindulnom.

Úgy emlékszem, hogy az előző partnereimmel nem volt ilyen gondom soha. A jelenlegi barátomnak viszont van egy betegsége, ami elvileg tünetileg kezelhető, de nem múlik el sosem. Ez a mononukleózis.

És csak azóta fázok fel sűrűn (hólyag gullyadás, véres vizelet, óriási fájdalom..), amióta együtt vagyunk...

Pár hónapja ő mondta, hogy nem e furcsa, hogy amióta együtt vagyunk, azóta jött ki több gond nálam.

Lehet, hogy az ő betegsége hat ki rám ennyire? És hiába leszünk kikezelve teljesen, a betegsége miatt ki fog újulni ez után is?

2014. okt. 20. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!