Lányok kinek van most meg a menzesze? Ki mit használ? Kort is létszí.
A tamponnal óvatosan kell bánni, nem mindennapi, inkább alkalmi viseletnek kéne lennie sportoláshoz, szép ruhához, stb. A vérrel telt, meleg környezet nagyon jó táptalajt biztosít a baktériumoknak. Na nem kellően ügyelsz a tisztaságra, könnyen elszaporodnak, de a normál hüvelyi flóra is kóros növekedésnek indulhat, ha elég sokáig hagyod bent. Általános használatra a betét ajánlott (még akkor is, ha gusztustalan...)
Bármilyen menstruációs eszközt is használsz, fontos, hogy elég gyakran cseréld (akkor is, ha még nem telt meg), és mindig alaposan moss előtte kezet (és utána ne fogdosd össze a vécéajtó kilincsét)!
Csak ennyit szerettem volna mondani. ^^
ha betartod a megfelelő higiéniai szabályokat, akkor bármelyiket használhatod. azonban éjjelre tampon használata esetén is javasolt a betét inkább, valamint, ha fiatal vagy, akkor is.
29 vagyok, én tampont használok csak, de éjszaka is felkelek cserélni amikor erősebben van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!