Ha valaki tampont használ, és ha pisil ki kell venni pisilásnál? 15/L
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 20:19
1/10 anonim válasza:
Ezt most tizenötévesen komolyan kérdezed? Ha igen, komolyan válaszolok. Nem kell kivenni! Két különböző helyről jön a menstruáció illetve a pisi. Olvass utána sürgősen.
2/10 anonim válasza:
*pisilésnél.
Nem kell kivenni, csak a sugár útjából húzd el a zsinórt.
3/10 A kérdező kommentje:
első :
hogy hogy két különbözö helyröl jön a pisi és menstruáció? ugyanott pisilunk, ahol vérzünk. különben miért használnak a nők tampont?ezt nem értettem bocsi
2014. okt. 4. 20:35
4/10 anonim válasza:
A pisi a húgycsövön keresztül, a menstruáció a hüvelyből, ezért írtam, hogy két különböző helyről.
5/10 anonim válasza:
Jó a humorod, kedves kérdező. De ha nem hiszed, kérdezd meg a Gúgli bácsit, vagy nézd meg magadnak a tükörben.
6/10 A kérdező kommentje:
igen ezt értem is. de nem a hugy csovembe nyomom hanem punciba.es mindketto onnan jon,szoval nem ertettem akkorse. nem keresgelem a hugycsovemet hogy bedugaszoljam.
2014. okt. 4. 20:39
7/10 anonim válasza:
Nagyon buta vagy 15 éves létedre! Hogy azt ne tudja valaki, hogy hogy néz ki egy "nő" odalent, hát.....
8/10 anonim válasza:
Nem kell kivenni, de ajánlatos a zsinórját hátrahúzni, nehogy lepisild.
Itt az oldal legalján, jobb oldalon meg tudod nézni, hogy hol van a hugycső és hol van a nemiszerved bejárata. :-)
9/10 anonim válasza:
Ne mondjál butaságot,és ne vitatkozoz,ha már nem tanultál biológiát! De a kedvedért így egy kép a női nemiszervről,részletese,ha már lusta voltál rá googlizni! Aztán nézzd meg hova dugod a tampont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!