Az mitől lehet, hogy 2 hete olyan, mintha feszülnének a melleim és néha rosszul is érzem magam és alig van étvágyam? 19/l
Figyelt kérdés
2014. okt. 17. 01:46
11/22 anonim válasza:
Testi fájdalmad nem lesz de lelki igen. A pasidat dobd ki, kezdj el az ab. után valami jó fogamzásgátlót szedni és keress egy normális fickót, aki igazán PARTNER.
12/22 A kérdező kommentje:
Lelkileg már most is fáj minden
2014. okt. 17. 19:00
13/22 anonim válasza:
A barátodat neked kellene elhagyni, nemhogy neki téged, amiért nem vigyázott rád. Feltétlenül beszélj vele és kérd ki a véleményét. Ha meg otthagy, hát akkor te csak jól jársz.
14/22 anonim válasza:
A felelősség lányé, fiúé egyaránt. Ha nem akarod a babát sürgősen orvos. Az, hogy szólsz-e valakinek vagy nem a te döntésed. Nagykorú vagy. Az abortusznak van anyagi vonzata, azt valakinek állnia kell. A fiamék így jártak, és elsősorban a fiam nem akart babát, nem tudtam meggyőzni. Megbeszélték az abortuszt. anyagilag én segítettem. nem ment rá a kapcsolatuk.
15/22 A kérdező kommentje:
Nemszeretném azt, hogy elhagyjon ez miatt, meg nagyrészt az én hibám, hogy ez történt.
Azt se tudom, hogy hogy mondjam el neki :(
2014. okt. 17. 21:15
17/22 anonim válasza:
Ha emiatt hagyna el, hagyjon.
Ha nem tudod vele megbeszélni az régen rossz.
Örökbeadásra nem gondoltál? Rengeteg alapítvány van, ahol segítenek, az ország távoli pontján laksz a szülésig, közben az ismerőröknek beadsz vmi sztorit, hogy külföldön vagy, visszajössz és folytatod az életet. Könnyebb, mint az abortusz lelki terhe.
18/22 A kérdező kommentje:
Ez az örökbefogadás milyen?
2014. okt. 19. 08:24
19/22 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt
2014. okt. 19. 08:27
20/22 anonim válasza:
[link] Olvasd el, aztán gondolkodj, döntsd el mit akarsz te, a lelked. Azután vedd számba ki segíthet, kivel lehetsz őszinte. A fiúd előtt nem biztos, hogy el tudnád titkolni. (Abortusz után 6 hétig nincs sex stb.)ha emiatt megy tönkre a kapcsolat, akkor nem elég erős, kisebb dolgok is szétszakíthatják majd. A mi történetünkben abortusz lett a vége. A fiúmnak elmondtam, de mi együtt laktunk, nem akarta a babát, és énmiattam történt, de én sem voltam felkészülve rá.. Anyám soha nem tudta meg a fiúm szerintem elmondta az anyjának és ő segített anyagilag. én nem mondtam el neki, de soha nem bántott emiatt. Lelkileg nehéz volt, de az sem lett volna könnyebb, ha felkészületlenül szülöm meg vagy örökbe adom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!