Tegnap kezdtem el a Chloee nevu fogamzasgatlo szedeset, nagyon verzek es tegnap nagyon fajt a hasam (mint mindig) de az mar elmult. Faradt vagyok, szedulgetek (a verveszteseg miatt mindig) nincs etvagyam. Mit tegyek?
En vagyok a hanyos lany. Nem szoktam sokat enni, 42 kg vagyok es 158 cm 17 eves letemre. Az emotofobia neha befolyasolja a napjaim, panikrohamom eleg gyakran van es a 'hanyastol valo felelem' miatt elszoktam az evestol. 3 napja nem ettem semmit csak 1 peksutit, megsem birok kajara nezni.
Voltam nogyogyasznal, volt vervetel, vizsgalat de mindent rendben talalt csak a menstruaciom nagyon rendszertelen es rettentoen gorcsolok. Nemi eletet is elek, ezert dontottem a bogyo mellett.
Valoszinu, hogy bebeszelem de van bennem egy minimalis felelem. :(
Voltam mar pszichologusnal, viselkedesterapiara jarok.
Nem szeretem azt az erzest mikor tele van tomve a gyomrom, berogzodes. :/
Tudod mennyi kaja kell a teletöméshez? Egy egész pizza, 4 melegszendvics és hasonló mennyiség. Mondjuk neked már össze van szűkülve a gyomrod az éhezéstől. Ha napi 5ször próbálnál egy gyerekadagot megenni attól nem lenne tele tömve a gyomrod de nem is éheznél. És hogy mi a gyerekadag? Egy kistányér fele. Egy fél alma mondjuk egy joghurttal. Vagy egy bögrében egy marék müzli tejjel. Egy szelet pirítós egy hajszálvékony sonkával és esetleg egy maci sajt, de ez már durva adag. :P A legtöbb ilyen típusú pszichés betegség elhatározás kérdése is. Ha nem akarsz gyógyulni nem is fogsz.
Nekem pont hogy falás rohamaim voltak, képes voltam leküzdeni és feldolgoztam azt a problémát is amiért kialakult. Akarat kérdése volt. Nem a sült galambot vártam hanem felkeltem egyik reggel és az asztalra csaptam, hogy ez így nem mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!