A nőgyógyászati vizsgálat óta elment a szexuális étvágyam. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem rég volt a vizsgálat.Volt hüvelyi-UH is. Nem fájt csak kellemetlen volt, de azóta nem kívánok semmilyen szexualitással összefüggő dolgot. Ráadásul enyhe kellemetlen lüktetést érzek belül, ami még tovább ront a helyzeten.2014. ápr. 30. 14:04
2/5 anonim válasza:
Nem, nekem sosem volt ilyen, pedig járok jó pár éve nődokihoz.
3/5 anonim válasza:
Utána én sem szoktam kívánni legalább egy hétig, annyira megalázó az egész vizsgálat. Szerintem normális egy ideig, de mondjuk nem hónapokig. De minden agyban dől el, úgyhogy próbáld felfogni úgy, hogy a vizsgálat az élet része, azért hogy egészséges legyél és lehessen majd egészséges gyermeked.
4/5 anonim válasza:
Nekem megdöbbentő, hogy valaki képes ezt ennyire lelki szinten felfogni meg "megalázónak" találni. Nagyon sajnálom, akivel így van. Ez csak egy orvosi vizsgálat. Nem normális, kérdező, hogy ennyire elveszted a kedved tőle.
5/5 Pifko válasza:
Vegyé egy bibrátort és csapassad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!