Le fog szidni a nőgyógyász ha megtudja, hogy még soha nem voltam rákszűrésen?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer voltam vizsgálaton de csak betegségek miatt. Gomba, felfázás. Ajánlgatták ők hogy ha elmúlnak a tünetek vissza kellene jönni rákszűrêsre is, de végül nem mentem mert nem volt rá pénzem. Most viszont szeretnék fogamzásgátlót szedni, szóval már nem úszom meg, de félek hogy nagyon ki fog akadni ha megtudja hogy felnőtt nő létemre soha nem voltam még.2014. okt. 16. 15:00
11/11 anonim válasza:
Hogy jönne ahhoz, hogy leszídjon?????
amúgy meg teljesen normális ha most mész, feltehetőleg nem vagy 14 éves korod óta nemi életet élő, partnereit gyakran váltogató, hormonokat magába tömő lény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!