Le fog szidni a nőgyógyász ha megtudja, hogy még soha nem voltam rákszűrésen?
Hány éves vagy? Felnőtt nő létedre attól félsz, hogy megszidnak? Hogy szidna már le, ő egy orvos, nem az anyád. Megdicsérni biztos nem fog, de nem fogja veled százszor leíratni, hogy "ezentúl évente járok rákszűrésre".
Egyébként azt tudod, hogy a körzeti nőgyógyásznál ingyenes a vizsgálat? Saját magad érdekében, nekem nem lesz jobb tőle, hogy te elmész-e...
"A te bajod,ha rakod lesz-nem a dokie."
Ez azért elég hülye hozzáállás. A rák nem amiatt alakul ki, hogy az ember nem jár szűrésre. Dédnagyanyám szerintem egyszer sem volt, nagyanyám sem és nem lettek rákosak emiatt.
Mostantól eljár, kész.
Ne hallgass a "fenyegetőzőkre", tudod ők az "okosok", akik mindent jobban tudnak és onan fentről néznek le ránk tudatlan kis butákra.
Nem szólhatna le az orvos, hiszen nem ez a dolga, de sajnos azért közöttük is van goromba, durva, aki azt képzeli hogy ő egy "félIsten", aki ledorongolhatja a megszeppent, egyébként is "kínban" lévő magát nagyon szégyellő nőt.
Az orvosi protokoll azt mondja hogy 23-24 éves korban illik elmenni az ELSŐ szűrésre, illetve a nemi élet megkezdése után 1 évvel. Úgyhogy még az ajánlott protokol szerint is pont időben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!