Hogy lehet felkészülni, hogy ne rettegjek annyira hüvelyi ultrahangtól? Mennyire fáj, mennyi ideig tart?
Lehet, hogy picit vérzik, de ez csak egy kis maszatolás lesz!
(nekem pl amikor elkezdődött a szexuális életem évekig volt egész pici vér, mert annyira szűk vagyok, de nem volt ezzel gond)
Szia,
nekem nem szűzen csinálták az első hüvelyi uh-t, de azt elmondhatom, hogy egyáltalán nem fáj. Ha használtál már tampont, akkor kb. ehhez tudom hasonlítani. A doki munkáját és a magad izgalmát is azzal tudod csökkenteni, ha hasi légzést használsz a vizsgálat alatt. Erről több cikket is találsz, de a lényege, hogy a kifújási szakasz legyen mindig hosszabb. Mivel figyelned kell a légzésedre, ezért csökkenni fog a félelmed, szorongásod, illetve ellazul az alsó tested, így nem fogsz "ellenállni" a vizsgálatnak.
Gondolj bele, eddig mennyit féltél a vizsgálattól? Két hetet? Na most a vizsgálat maga kb. 1-1,5 perc!!! És ha fájdalomról szó is eshet, az még mindig kisebb, mintha beütnéd a könyöködet valahova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!