Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet felkészülni, hogy...

Hogy lehet felkészülni, hogy ne rettegjek annyira hüvelyi ultrahangtól? Mennyire fáj, mennyi ideig tart?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok még, ezért félek nagyon.
2010. jan. 24. 08:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosod látott már szűzet. Mondd meg neki rögtön az elején, vigyázni fog rád.
2010. jan. 24. 08:40
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem az a gondom, hogy ő nem látott szüzet, hanem hogy bennem még nem járt semmi és félek, hogy nagyon fog fájni.

Mondtam neki, azt mondta, hogy ne féljek, de lehet hogy vérezni fogok és kicsit fájni fog, de nagyon óvatos lesz. Csak ettől még nem nyugodtam meg:(

2010. jan. 24. 08:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell hüvelyi ultrahangra menned? Milyen panaszod van?
2010. jan. 24. 08:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak az első pár másodperc fáj picit, utána inkább már csak kellemetlen. Engem inkább az zavart, hogy hideg az uh-fej :O

Mit fog vizsgálni? Ettől függ, hogy mennyi ideig tart.

2010. jan. 24. 08:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Peteérési probléma és petevezetékgyulladás. Csak az utóbbit nem tudja, hogy mitől lehet, ezért kell uh.

Amikor beteszi az nagyon fáj?

2010. jan. 24. 08:48
 6/17 anonim ***** válasza:

2. vok. Akkor picit elidőzhet, de így sem fog pár percnél tovább tartani!

Mennyire fáj?! Ez szubjektív, de szerintem teljesen kibírható fájdalom, pl ha a darázscsípés és e között kellene választanom, akkor ezt választanám! :)

Nyugodj meg, hamar túl leszel rajta!

2010. jan. 24. 08:54
 7/17 A kérdező kommentje:
És úgy is "csak" kellemetlen, hogy még szűz vagyok? Nem a fájdalomtól félek, azt kibírom, de mi lesz ha tényleg vérzek majd?
2010. jan. 24. 08:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj kicsim! nagyon fog rád vigyázni az orvos, tisztában van vele, hogy még szűz vagy. Hidd el amit leírtál, fontos ez a vizsgálat, hogy megtalálja a probléma okát és kikezeljen.
2010. jan. 24. 08:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk alapból azt mondták, h szüzeken nem csinálnak hüvelyi uh-t, de én nem voltam már az,úgyhogy nemvolt gond. Egyébként nem fáj, mert olyan vékony a szára annak a műszernek, hogy nem is érzed szinte (vékonyabb,mint egy tampon), nekem inkább az volt kellemetlen,mikor a doki fogta ugye a műszer végét, és mozgatta bennem, és a keze mindig hozzámért a "bemenetnél" :) de az se fájt, csak kellemetlen volt.

no para! senki sem szereti az ilyesmit,de túl lehet élni.

2010. jan. 24. 09:09
 10/17 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta, hogy általában nem csinálnak, de nem találja a gyulladás okát, ezért kell.
2010. jan. 24. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!