Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet felkészülni a...

Hogyan lehet felkészülni a tamponra? Egyáltalán fellehet?

Figyelt kérdés
Hát az a problémám, hogy félek az első felhelyezéstől, és mivel úszni járok félek, hogy pont egybefog esni, és így kénytelen leszek használni. Kíváncsi lennék, hogy van-e valami praktika amivel ellenőrizhetem, hogy biztos sikerül felraknom, vagy nagyobb esélyem lenne rá.
2010. jan. 16. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tudok mondani, hogy lazulj el mikor fel akarod helyezni. Először lehet hogy kellemetlen lesz. Onnan tudod hogy jó helyen van a tampon, hogy nem érzed, de ha jól tudom minden tobozban van erről leírás :)
2010. jan. 16. 21:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Először mindenféleképpen mini tampont használj.
2010. jan. 16. 21:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Olvasd el a dobozban található útmutatót, nálunk okosabb emberek írták ;)
2010. jan. 16. 21:41
 4/12 A kérdező kommentje:
És amikor nincs meg akkor hogyan tudok próbálkozni? Hisz tamponnal csak akkor lehet amikor megvan.
2010. jan. 16. 21:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet hülyén hangzik, de ujjal megpróbálhatod, már ha azzal van gond, hogy ellazulj.
2010. jan. 16. 21:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Vagy úgy nem is lehet? Tájékoztatót már olvastam, csak félek, hogy pont akkor mennék úszni amikor megjön, és nem lesz időm kitapasztalni, hogy kell.

Ha számít akkor 13 éves vagyok és augusztus óta van meg.

2010. jan. 16. 21:46
 7/12 A kérdező kommentje:
És ha az ujjammal sikerül akkor, ha még teljesen megtelt a mini akkor is kitudom húzni. Legnagyobb félelmem, hogy felmenni felmegy, viszont annyira megduzzad, hogy már kiszedni nem tudom, vagy csak úgy, hogy borzalmasan fáj.
2010. jan. 16. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
jajj dehogyis.ilyet.... figyelj.. épp ellenkezőleg.AKKOR TUDOD LEGKÖNNYEBBEN KISZEDNI HA TEJESEN MEGTELT! ha nincs benne semmi akkor nehezebb kihúzni.( nekem akkor is ki szokott jönni), úgyhogy nincs okod a félelemre.nyugííííííí.....^^
2010. jan. 16. 21:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat.
2010. jan. 16. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
De mivel úszás közben fogod használni, nagyon figyelj a higiéniára! Ha kijösz a medencéből mindig cserélj, ha még nagyon kevés ideje van bent (fél, egy óra), akkor ne, mert felsértheti a hüvelyed. Amúgy nyugi nem fog felcsúszni, kicsúszni, eltűnni, bent ragadni. Mielőtt felraknád mindig húzd meg a kihúzó szálat, hogy így ellenőrizd az erősségét (remélem érthető). Estére inkább betétet használj, mert mégis csak egészségesebb, de semmi bajod sem lesz a tampontól. Amikor felrakod kicsit hátrafelé told, de úgyis mindent leírnak a papíron és LAZÍTS, ez a legfontosabb.
2010. jan. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!