Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet felkészülni a...

Hogyan lehet felkészülni a tamponra? Egyáltalán fellehet?

Figyelt kérdés
Hát az a problémám, hogy félek az első felhelyezéstől, és mivel úszni járok félek, hogy pont egybefog esni, és így kénytelen leszek használni. Kíváncsi lennék, hogy van-e valami praktika amivel ellenőrizhetem, hogy biztos sikerül felraknom, vagy nagyobb esélyem lenne rá.
2010. jan. 16. 21:32
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nyugi... nem olyan vészes. Először én is féltem!:) Én úgy csináltam, hogy jó alaposan lezuhanyoztam, majd vagy 3szor elolvastam a leírást, aztán pedig nagyon tiszta kézzel felhelyeztem. Eléggé aggódtam, hogy most mi lesz, meg hogy biztos ott marad e, de aztán szuper volt... Egyáltalán nem zavart sőt... nyugi, tényleg nem lesz semmi gáz!:)

Jah és nem sztem olyan 2- 1,5 óránként cseréld... persze ez függ attól is hogy melyik napokon jársz...

2010. máj. 11. 14:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,mindent úgy csináltam, ahogy mondtátok, és meglepődtem milyen könnyen ment. Még egyszer nagyon köszönöm.
2010. máj. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!