Három naponta lehet hajat mosni?
Figyelt kérdés
Vékony könnyen zsírokról hajam van...Utánaolvasgarram és valahol azt írják lehet csak megfelelő samponnal valaki azt írja nem szabad. Segítene valaki?2014. okt. 14. 07:41
1/4 A kérdező kommentje:
zsírosodó....
2014. okt. 14. 07:43
2/4 anonim válasza:
2-3 naponta vagy még ritkábban javasolják ezt én is olvastam valahol. Én már elég sokféle sampont próbáltam, az a legjobb ha mindig egyfajta a samponod és nem cserélgeted. Én minden másnap mosom, mert amúgy nem lehetne emberek közé menni. :)
3/4 anonim válasza:
Hetente mosok hajat. Próbáld ki, hogy ecetes vízzel öblítsed le a hajadat. Minél gyakrabban mosod, a fejbőr annál több zsírt fog termelni, mert szétlúgozod a fejbőrödet. Ha elmegyek fodrászhoz, mindig feszül a fejbőröm és 2 nap múlva zsíros mert ki tudja milyen sampont használnak. Sajátomtól egy hétig se zsíros. Próbáld ki hátha használ
4/4 A kérdező kommentje:
Ez hajhullas ellen sampon...Ezt hasznaljam zsiros hajra is?
2014. dec. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!