Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Három naponta lehet hajat mosni?

Három naponta lehet hajat mosni?

Figyelt kérdés
Vékony könnyen zsírokról hajam van...Utánaolvasgarram és valahol azt írják lehet csak megfelelő samponnal valaki azt írja nem szabad. Segítene valaki?
2014. okt. 14. 07:41
 1/4 A kérdező kommentje:
zsírosodó....
2014. okt. 14. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:
2-3 naponta vagy még ritkábban javasolják ezt én is olvastam valahol. Én már elég sokféle sampont próbáltam, az a legjobb ha mindig egyfajta a samponod és nem cserélgeted. Én minden másnap mosom, mert amúgy nem lehetne emberek közé menni. :)
2014. okt. 14. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Hetente mosok hajat. Próbáld ki, hogy ecetes vízzel öblítsed le a hajadat. Minél gyakrabban mosod, a fejbőr annál több zsírt fog termelni, mert szétlúgozod a fejbőrödet. Ha elmegyek fodrászhoz, mindig feszül a fejbőröm és 2 nap múlva zsíros mert ki tudja milyen sampont használnak. Sajátomtól egy hétig se zsíros. Próbáld ki hátha használ

[link]

2014. okt. 14. 08:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez hajhullas ellen sampon...Ezt hasznaljam zsiros hajra is?
2014. dec. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!