Fehér folyadék volt a bugyimon! Mi lehetett?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:05
1/6 anonim válasza:
Fehér folyása minden nőnek van. Ez teljesen természetes. Orvoshoz akkor kell fordulni, ha sűrűvé, barnássá, büdössé válik.
Persze a kérdésedre így nem igazán lehet válaszolni, mivel nem írtál kort, és hogy menstruálsz e már. Ha nem, akkor lehet, hogy ez annak az előjele.
Remélem tudtam segíteni, és megnyugodtál.
2/6 A kérdező kommentje:
16 éves leszek és már 3 éve menstruállok
2010. jan. 23. 19:40
3/6 anonim válasza:
nekem is van. állitolag normális.
16/Ł
4/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nos ha már így van, akkor sem jelent gondot, hacsak nem barnás, vagy épp túrószerű, büdös, ahogy már említettem. De ha nem tudsz megnyugodni, menj el egy nőgyógyászhoz, sosem árt.
6/6 anonim válasza:
normális,de nem lesz ciki,ha a pasiddal szexeltek és meglátja a bugyidban a fehér folyadékot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!