Valami fehér folyadék szokott folyni nekem alulról, az mi lehet?
Ha két menstruáció között van középidőben, akkor peteérésed van, ha mindig folyik, akkor összeszedtél valami gombás vagy bakteriális fertőzést, ezzel akkor nőgyógyászhoz kell fordulni, nehogy meddőség legyen a vége.
Ne haragudj, de nem tudom megállni, 17 éves vagy... legalább 5 éve tisztába kéne ezzel a dologgal lenned. A helyedben sürgősen leülnék anyámmal beszélgetni vagy legalább az interneten utána járni a dolgoknak. Anatómia, női nemi érés. Ezek nagyon fontos dolgok.
Kedves első válaszoló!
Had lepjelek meg, nekem nem csak a két ciklus között középidőben van fehér folyásom, hanem mindig, és furcsa mód, nem gomba, és nem is fertőzés. Ez természetes, minden nőnek van. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz, és semmi bajt nem vett észre a doki, pedig a folyásról is beszéltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!