Élet menstruáció nélkül?
19 éves létemre még sohasem volt menstruációm, valószínűleg genetikai rendellenesség az oka. Kérdéseim a következők:
- Továbbra sem fog megjönni? (Remélem így lesz...)
- Kialakulhat ennek okán bármilyen betegség és/vagy (korai) halál?
- Van itt valaki rajtam kívül, aki szintén felnőttkorú és teljesen hiányzik a ciklusa?
A kromoszóma rendellenesség fennállhat, esetleg egyéb fajtái, ugyanis a Turner és Morris szindróma teljességgel kizárt az én esetemben. Utánanéztem a tüneteiknek, SEMMI egyezés nincs. Ha viszont vannak egyéb válfajok, azokat nem zárom ki.
Lehet, hogy mentálisan is gondjaim vannak, ez sem lehetetlen. Azt mondod az aszexualitás nem normális, talán a lezbikusság az? Nem akarok mindenáron belédkötni, üldözési mániám sincs, de a lezbikusokat, homoszexuálisokat mindenki elfogadja, míg az aszexuálisokat nem, és ez nem esik jól... De mindegy, most nem is ez a fő.
Annak örülök, hogy nem kell mindenáron valami gyógyszert szednem, azt hittem ez másként működik, ugyanis soha nem voltam még orvosnál.
Mindenesetre köszönöm a javaslataid és a segítséged.
azt nem tudom, hogy csináltad, hogy soha nem voltál még orvosnál, mert rengeteg kötelező oltás meg vizsgálat van, míg egy gyerek felnő.
akkor téged a végletekig elhanyagoltak a szüleid, ha soha nem voltál még orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!