Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fontos! Lehet, hogy meg fog...

Lillaaa2001 kérdése:

Fontos! Lehet, hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem az lenne: lehet hogy meg fog jönni?

Már kb. 1-1,5 éve szőrösödök, és sárgás-fhéres folyásom van. Néha görcsöl a alul a hasam, és fáj a fejem. Mostanába hisztisebb vagyok. Anyukámnak ha jól emlékszem 12 vagy 13 éves korában jött meg. (de már nem tudom megkérdezni mert ő már nincs köztünk) 11 éves vagyok, kereszt anyámmal élek aki azt mondta jobb ha van bent betét mert szokott egy-egy csepp ilyen sárgás-fehéres cucc lenni a bugyimban. 160cm magas vagyok és 36kg.

Előre is köszönöm a válszokat! :)

2014. okt. 9. 13:44
 1/9 anonim válasza:
nekem 2evig volt ez es cask utana jot meg
2014. okt. 9. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de erre rá kell kérdezek.

Azt írtad, hogy 160 cm vagy és 36 kg vagy. Ez tényleg így van? Ugye tudod, hogy ez nagyon kevés ehhez a magassághoz?

2014. okt. 10. 00:04
 3/9 anonim válasza:
nem biztos, hogy megjon nekem a feher folyasra ra 2-3 evre jott meg a menstruaciom de a feher folyas az termeszetes mindig kell lenni egy kicsinek viszont azt senki nem fogja neked pontosra megmondani hogy mikor fog megjonni...az atlag 12-14 ev kozott van de ez egyenfuggo...az egy dolog hogy hisztisebb vagy de az nem ad okot arra hogy megjojjon az elso menstruacio
2014. okt. 10. 17:31
 4/9 A kérdező kommentje:

#2.hozzászóló: igen 160cm vagyok és 35kg. És igen tisztában vagyok azzal hogy ez így nem a legjobb, de apukám anyukám is ilyen volt. Ez az alkatom ha 5 tábla csokit megeszek alig hízok valamennyit.

#1-3.hozzàszóló: köszi a gyors választ:)

2014. okt. 10. 22:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, igen lehet, hogy meg fog jönni.Nekem igaz, a második alkalom volt és egy évvel idõsebb voltam nálad (az elsõ menzeszem csak amolyan pecsételõ volt, szintén 11 évesen), de teljesen ugyanezt produkáltam.Fontos, hogy ne félj és ne is görcsölj miatta, mert azzal csak hátráltatod.Az elsõ alkalom általában rövid és keveset vérzel, de ne ijedj meg, ha "áradásod" van, mert az is normális.Szóval jobb, ha minden mennyiségre felkészülsz.

Ja és nem akarok beleszólni, de nagyon jó lenne, ha meghíznál legalább 40 kilóra, mert tapasztalatból mondom, hogy a nagyon sovány emberek az erõsebb menzeszt nehezebben viselik, nekem sajnos mindig az van, és voltam már 29 és 39-40 kiló mellé (150 cm magas vagyok).Amikor soványabb voltam, sokkal nehezebb volt, jobban legyengültem és erõsebben is görcsöltem.Nem állítom, hogy a súly feltétlenül befolyásolná, de nem csak én tapasztaltam ilyet.

2014. okt. 14. 18:46
 6/9 A kérdező kommentje:
5. hozzászóló: Köszi az infókat, hidd el szeretnék 40kg. lenni, de mint azt már írtal másnak is, hiába ennék meg 4tábla csokit nem hízok, mert ez az alkatom :( De már rajta vagyok azon, hogy minél többet egyek ;)
2014. okt. 17. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, ez a lényeg :D már megijedtem, hogy te is anorexiás vagy.
2014. okt. 17. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
ha hízni szeretnél 5x egyél 1 nap, bőséges reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora és esti nasik. Ha rendszeresen eszel , van esélyed 1 picit híznod.
2014. okt. 22. 12:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Uh dehogyis vagyok anoreksziás:D

Rendben megpróbálok annyit enni:))

2014. okt. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!