Menstruacio 5. napjan teherbe esni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,a mult honapban 37napra jott meg,3.an....tartott 4napot,az utolso nap,volt egy kis incidens....nem szakitottuk meg.Most mar megkellett volna jonnie,de kesik mar 3-4napot.Nagyon csunyan fel voltam fazva,de a annyira h rahuzodott a vesemre,es meg mindig nem vagyok 100%-os...most is faj a jobb petefeszkemnel....Szerintetek mennyi esely van arra h a menzi utolso napjan,amikor mar szinte semmi nem volt h teherbeessek? Mivel nekunk PCOSnak meg a legkritikusabb napokon is nehez teherbe esni.... Ez meg a sok antibiotikum es felfazas utocsengese h meg nem jon meg? mellfeszules az megvan,es jobb oldali has szurkalas....teny h mostanaban 1 honapja tulhajszolom magam,es nagyon stresszes vagyok a munkam miatt de nekem jo volt a ciklusom eddig,30max 32nap,....es nem 37 mint a mult honapban,es ismet mar eltelt annyi nem tetszik ez nekem :((( doki szaga van2014. okt. 9. 18:22
1/5 anonim válasza:
Nekem ikrek lettek ugyanígy, az 5. napon!!!!
2/5 A kérdező kommentje:
felek tesztelni...felek egyszerre mind a 2 lehetosegtol...orulnek is neki ha baba lenne,meg az is bennem van h ur isten mi lesz? lassan 5eve vagyunk a parommal szoval nagy baj nem lenne,de megis 21 eves vagyok... Lehet hujesegnek hangzik,de meg az 5.napon ob-t hasznaltam,es miutan megvolt a dolog kimentem a wcre es felhelyeztem .a nagy resze kifolyt a spermanak,de maradt tutti bent,es masnap mentem melozni,es csak aznap delben vettem ki,addig bennem volt...ez igy megjobban erositi a lehetseges terhesseget? vagy nem szamit?
2014. okt. 9. 18:38
3/5 anonim válasza:
Mielőbb kéne egy tesztet csinálnod, mert akkor már nem kétségek között vagy. Nekem egyszer 42 napra jött meg, hát képzelheted, milyen idegbajos voltam már a 35. napon. Direkt két darabos tesztet vettem, az egyiket egyből megcsináltam, amint hazaértem, a másikat másnap reggel - legyen biztos.
Egyébként a sperma a hüvelyben 3-4 napig is életben marad. Van, ahol többet írnak...
4/5 A kérdező kommentje:
holnap veszek tesztet delutan,es szombat reggel tesztelek. de en szerintem a multkori felfazas es antibiotikum kura miatt kesik...3.an kellett volna megjonnie
2014. okt. 9. 19:14
5/5 A kérdező kommentje:
teszteltem,es negativ,es a tegnap meg is jott...
2014. okt. 12. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!