Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruacio 5. napjan teherbe...

Menstruacio 5. napjan teherbe esni?

Figyelt kérdés
Sziasztok,a mult honapban 37napra jott meg,3.an....tartott 4napot,az utolso nap,volt egy kis incidens....nem szakitottuk meg.Most mar megkellett volna jonnie,de kesik mar 3-4napot.Nagyon csunyan fel voltam fazva,de a annyira h rahuzodott a vesemre,es meg mindig nem vagyok 100%-os...most is faj a jobb petefeszkemnel....Szerintetek mennyi esely van arra h a menzi utolso napjan,amikor mar szinte semmi nem volt h teherbeessek? Mivel nekunk PCOSnak meg a legkritikusabb napokon is nehez teherbe esni.... Ez meg a sok antibiotikum es felfazas utocsengese h meg nem jon meg? mellfeszules az megvan,es jobb oldali has szurkalas....teny h mostanaban 1 honapja tulhajszolom magam,es nagyon stresszes vagyok a munkam miatt de nekem jo volt a ciklusom eddig,30max 32nap,....es nem 37 mint a mult honapban,es ismet mar eltelt annyi nem tetszik ez nekem :((( doki szaga van

2014. okt. 9. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem ikrek lettek ugyanígy, az 5. napon!!!!
2014. okt. 9. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
felek tesztelni...felek egyszerre mind a 2 lehetosegtol...orulnek is neki ha baba lenne,meg az is bennem van h ur isten mi lesz? lassan 5eve vagyunk a parommal szoval nagy baj nem lenne,de megis 21 eves vagyok... Lehet hujesegnek hangzik,de meg az 5.napon ob-t hasznaltam,es miutan megvolt a dolog kimentem a wcre es felhelyeztem .a nagy resze kifolyt a spermanak,de maradt tutti bent,es masnap mentem melozni,es csak aznap delben vettem ki,addig bennem volt...ez igy megjobban erositi a lehetseges terhesseget? vagy nem szamit?
2014. okt. 9. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Mielőbb kéne egy tesztet csinálnod, mert akkor már nem kétségek között vagy. Nekem egyszer 42 napra jött meg, hát képzelheted, milyen idegbajos voltam már a 35. napon. Direkt két darabos tesztet vettem, az egyiket egyből megcsináltam, amint hazaértem, a másikat másnap reggel - legyen biztos.

Egyébként a sperma a hüvelyben 3-4 napig is életben marad. Van, ahol többet írnak...

2014. okt. 9. 19:11
 4/5 A kérdező kommentje:
holnap veszek tesztet delutan,es szombat reggel tesztelek. de en szerintem a multkori felfazas es antibiotikum kura miatt kesik...3.an kellett volna megjonnie
2014. okt. 9. 19:14
 5/5 A kérdező kommentje:
teszteltem,es negativ,es a tegnap meg is jott...
2014. okt. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!