Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fontos az, hogy az...

Nagyon fontos az, hogy az ember eljárjon nőgyógyászhoz akkor is, ha nem él nemi életet?

Figyelt kérdés
Még nem volt szexuális kapcsolatom és nőgyógyásznál sem jártam még. Reménykedtem is, hogy ez még egy jó darabig így marad, de lehet, nem ártana felkeresnem az sztk-t, mert a hüvelyváladékom sötétbarna színű. Vagyishát nem ismeretlen a látványa, mert a mentruáció utolsó,5.,6. napjain már csak ilyennel találkozom, de már mesfél hete ,hogy megvolt. Szóval értitek, nincs itt az ideje, ezért nem értem, hogy mi ez. Nőgyógyászhoz meg nincs merszem elmenni :S (21)

2014. okt. 1. 19:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen, de ha nem lettem volna ilyen hülye, hogy 9 évig nem mentem nőgyógyászhoz, előbb kiderült volna, amíg kisebb volt. Tünete nem volt. Nem dohányoztam soha, ki se próbáltam, nem volt sok kapcsolatom, ital? Alkalmakkor (pl. osztálytalálkozó) 1 dl Martini, v 2 dl vörösbor. Ennyi. Viszont a reformkonyha jegyében zabáltam a szóját hús helyett (ez a fajta daganat - mióma - direkt szereti a szóját, mert fitoösztrogén, zabáltam a joghurtot (ez a fajta daganat szereti a tejtermékeket), és kávéztam napi 4-et 5-öt (szintén a kávé nem tesz jót ebből a szempontból). Ja, plusz a stressz a munkahelyen. A stressz elsődleges az ösztrogéndominancia kialakulásában. A legnagyobb hibám, hogy 9 évig nem mentem nőgyógyászhoz, mert szégyenlősködtem. Szerencsére találtam egy nagyon kedves, aranyos orvost, és örülök neki, hogy most ő kezel, de hiába is ajánlanám a kérdezőnek, mert győri, és nem budapesti. Igaz, hogy nem nagy távolság. Végül is én se győri vagyok, 50 km-ről járok ehhez a dokihoz, másik városból. Magánrendelésére.
2014. nov. 21. 22:54
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja, fogamzásgátlót soha nem szedtem. Előző voltam. Szóval a kérdező szedje össze magát és menjen dokihoz, főleg, ha probléma van. Mert a kérdésben úgy tűnik, van.
2014. nov. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!