Nagyon fontos, szerintetek mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Van hogy teljesen idegennek érzem a testemet, mintha a tudatom teljesen más lenne. Továbbá mostanában előjött az is hogy zavar ha nem láthatom az arcomat, illetve kívülről magamat mint mondjuk egy tükörben. Van hogy elmúlik meg előjön. Ezek és még egyéb tüneteim alapján pánikbetegséget diagnosztizáltam magamon, azzal a kivétellel, hogy nem izzadok és nincsen hasmenéses problémám.
Mit tudtok javasolni? Mit tegyek? Nektek volt ilyen? Ha volt hogyan jöttetek ki belőle?
2014. ápr. 18. 20:56
1/1 anonim válasza:
Pszichológus?:) Ha meg egyedül akarod megoldani akkor szerintem ha rád jön ez az egész foglald el magad. Ha nézegetni akarod magad a tükörben akkor feküdj le pihenj egy kis relaxációs zenére és szerintem el fog múlni magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!