Miért nem jön meg? Mi bajom van? (fontos) 15/L
Figyelt kérdés
sziasztok! 15 éves vagyok és kb. 3 éve menstruálok és általában 28 naponként szokott megjönni. Utoljára augusztus 25.én jött meg..rá kb. 16 nappal volt barna folyásom 3-4 napig erősen (betétet kellet használnom). Már kedden meg kellett volna jönnie és fájt is a hasam meg a fejem de nem jött meg...egy csomoszor úgy érzem hogy megjött, de mégsem...terhes nem lehetek mert még szűz vagyok és nincs is barátom. Nagyon kivagyok...mi bajom llehet?2013. szept. 28. 22:20
1/4 anonim válasza:
Sokminden lehet az oka, lehet csak idegi alapon, ne izgulj, inkább menj el orvoshoz mert látatlanban senki nem fog tudni biztos választ adni, lehet valami gyulladás is!
2/4 anonim válasza:
Miért nem mész el nőgyógyászhoz? Lehet bármi, ezt nem fogjuk tudni megmondani. Amúgy még a legegészségesebb nővel is előfordul, hogy szökőévenet egyszer kimarad a menzesze, de ilyenkor el kell menni a nőgyógyászhoz, hogy biztos legyél benne, ogy nincs bajod és kiderüljön, ha esetleg van. Amúgy minél idegesebb vagy, annál inkább nem jön meg, mert pl olyan van, hogy a idegességtől kimarad. Vagy ha fogytál, híztál, többet sportolsz, beteg voltál, akármi lehet.
4/4 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, a 16 napos jött előbb... van ilyen, pláne a korodban.
A következő majd attól számítva fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!