Fogamzásgátló mellett pecsételés (2. hét)?
Ma szedtem be a 10.tablettát a levélen. Először szedek fogamzásgátlót. A ciklusom első napján vettem be az első bogyót, rögtön utána szinte elállt a vérzésem és egyre inkább enyhült, aztán barnás folyásként folytatódott, ami mostanra inkább rózsaszínes.
Tegnap előtt antibiotikumot kezdtem el szedni mivel még múlthéten (a tabletta szedésének harmadik napján) csúnyán megbetegedtem, láz, mandulagyulladás, hörghurut, de próbáltam kikúrálni magam antibiotikum nélkül tekintettel a tabletta szedésére, ami napi két erősebb lázcsillapítót jelentett, majd úgy döntöttem ez így nem állapot és muszáj meggyógyulnom. Az orvostól direkt úgy kértem az antibiotikumot, hogy figyelemmel legyen arra, hogy fogamzásgátlót szedek. Olyat írt fel ami elvileg nem befolyásolja, a betegtájékoztatóra is ez van írva. Mióta szedem viszont talán kicsit erősebb a vérzés, talán ettől is lett rózsaszín.
Kérdésem, hogy lehetséges, hogy ezt a betegség, és az antibiotikum okozza, vagy kezdjek félni, hogy nem hat rendesen a tabletta? Az is lehet, hogy miután meggyógyulok abbamarad? Vagy végig fogom pecsételni a hónapot mostantól? Mert elég aggasztó, ugyanis belerondít a párommal való kapcsolatba is. Lindynette20-at szedek. 18/L
Az első 3 hónapban gyakori a pecsételő vérzés antibiotikum szedése nélkül is.
Ha 3 hónap után is fennáll a probléma, (vagy erős a vérzés), akkor vissza kell menni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!