Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 vagyok és tök kicsi a...

12 vagyok és tök kicsi a mellem! Normális?

Figyelt kérdés
Az normális ha 12 évesen 65AA melltartott hordok az nem tul kicsi?? ugye még nőni fog!!! aGODJAK??? Mert azt osztálytársaim nagy részének már nagyobb van!!
2010. jan. 20. 15:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor ijedj meg ha 16 évesen is ekkora marad...
2010. jan. 20. 18:34
 22/25 anonim ***** válasza:

Meg mi az, h normális-e? Vszínűleg láttál már olyan nőt, akinek kicsi a melle. Akkor szerinted ők nem normálisak?

Ne idegesítsd már magad ilyenen 12 évesen. Ha már 20 lennél, talán megérteném (bár már abból is elegem van, h mindenki a kis mellei miatt rinyál), de 12 vagy. Vagy nőni fog, vagy nem. Ha nem, akkor így jártál. Van aki a kis mellre bukik, ennyi.

2010. jan. 20. 19:22
 23/25 anonim ***** válasza:
Rinyál.. ha te sem kellenél senkinek emiatt akkor tudnád miről beszélsz.
2010. jan. 20. 19:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Majdnem 20 éves vagyok, és nekem is tök picike mellem van. Tudom milyen érzés, de a rinyálástól nem lesz jobb. Nézzük a jó oldalát, legalább nem lóg:)

Barátom is volt/van. Normális pasikat nem érdekli annyira a mell méret. Ha szeret, akkor pici mellekkel is szeretni fog.

Azt sokkal jobban megértem, ha vki azért gátlásos, mert mondjuk az egyik melle kétszer akkora, mint a másik. Vagy az egész mellét beteríti a mellbimbója, vagy akármi...de pusztán az, h kicsi, az még nem akkora probléma.

2010. jan. 20. 20:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Ne siettesd. Rengeteg idő van még, hogy nőjön. De ha felnőtt korodban is kicsi marad, akkor sincs semmi baj! Attól Te még ugyanolyan értékes ember vagy!!!!!!!
2010. jan. 21. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!