12 vagyok és tök kicsi a mellem! Normális?

Meg mi az, h normális-e? Vszínűleg láttál már olyan nőt, akinek kicsi a melle. Akkor szerinted ők nem normálisak?
Ne idegesítsd már magad ilyenen 12 évesen. Ha már 20 lennél, talán megérteném (bár már abból is elegem van, h mindenki a kis mellei miatt rinyál), de 12 vagy. Vagy nőni fog, vagy nem. Ha nem, akkor így jártál. Van aki a kis mellre bukik, ennyi.

Utolsó előtti vagyok. Majdnem 20 éves vagyok, és nekem is tök picike mellem van. Tudom milyen érzés, de a rinyálástól nem lesz jobb. Nézzük a jó oldalát, legalább nem lóg:)
Barátom is volt/van. Normális pasikat nem érdekli annyira a mell méret. Ha szeret, akkor pici mellekkel is szeretni fog.
Azt sokkal jobban megértem, ha vki azért gátlásos, mert mondjuk az egyik melle kétszer akkora, mint a másik. Vagy az egész mellét beteríti a mellbimbója, vagy akármi...de pusztán az, h kicsi, az még nem akkora probléma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!