Az normális ha 12 évesen 65AA melltartott hordok az nem tul kicsi?? ugye még nőni fog!!! aGODJAK??? Mert azt osztálytársaim nagy részének már nagyobb van!!
Igen, nőni fog. 12 évesen nem lehet 95/D méretű melled. Nem kicsi a melled, ekkorka méretre mondjuk én nem hordanék, mert nincs mit belepakolni. MAjd idővel megnő nyugi
2010. jan. 20. 15:57
2/25 anonim válasza:
nyugodj meg még van ideje növögetni..
3/25 anonim válasza:
Normális, hogy 12 évesen kicsi a melled. Még nőni fog, ne aggódj.
Ami nem normális, hogy másokhoz hasonlítod magadat, és olyan akarsz lenni, mint mások.
4/25 anonim válasza:
Simán fog nőni, nem para.
Nem kell vele csinálni semmit.
2010. jan. 20. 15:59
5/25 anonim válasza:
12 évesen? Ne viccelj, nekem még mellem sem volt akkor. Egyébként sem nőtt túl nagyra, de két gyerek után még simán bevállalok monokinit és nem azért nézik meg mert lóg...
2010. jan. 20. 16:05
6/25 A kérdező kommentje:
Én nem akarom utánozni csak attól félek h majd nem lesz barátom mert nem lesz nagy! :(
2010. jan. 20. 16:07
7/25 anonim válasza:
Az a fiú, aki a mellméreteid miatt van veled, az már eleve nem szeret. Egyébként pedig nincs okod aggódni, vígan ráér még nőni a melled. Néha majd meg is fogsz lepődni, hogy a múlt héten még jó volt rám ez a méret, aztán ma már egy számmal nagyobb kell. Szóval, nyugalom. A melleid még fognak nőni, kb. 18 éves korodig (ez még 6 év!) és hidd el, aki igazán szeret, az akkor is szeretni fog, ha 90C-s melltartót viselsz és akkor is, ha 70A-sat!
2010. jan. 20. 16:11
8/25 anonim válasza:
Hülyeség. Vannak olyan pasik,akik kifejezetten a kis melleket szeretik.Amúgy.A lényeg az,hogy ne legyél olyan,mint az osztálytársam.18 éves,és még mindig nem hord melltartót. Oké,kicsi a melle. De legalább egy top, vagy valami. Szóval legyél igényes, és 12 évesen még ne parázz ilyeneken.
2010. jan. 20. 16:12
9/25 anonim válasza:
Ekkora melltartót hol árulnak? xD
2010. jan. 20. 16:19
10/25 anonim válasza:
Amnelyik pasi a melledért szeret, azt nyugodtan felejtsd el, komolyan mondom. Annyit se ér, hogy ránézz.
Amelyik pasi meg TÉGED szeret, annak mindegy lesz, mekkora a melled.
A nagy mell egyébként sok nehézséggel is jár. Pl nehezen lehet hozzá melltartót találni; a felsőknek vagy a mellrésze lesz kicsi, vagy a vállrésze lesz nagy, nem tudsz vállpánt nélküli felsőt hordani; fájhat tőle a hátad; a nagy súlytól idő előtt kinyúlik és lőógós lesz, hogy csak párat mondjak. Tapasztalatból beszélek, C kosaram van 15 éves korom óta, 20 évesen meg már D kosarat kellett hordanom. Világéletemben kis melleket szerettem volna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!