A lányok hogyan bírják ki, hogy soha nem pukiznak?
Figyelt kérdés
#szellentés;kibírni
2014. szept. 21. 18:08
1/7 anonim válasza:
Ó, ha te azt tudnád.. :D
20L ;P
2/7 anonim válasza:
ÓÓÓÓÓÓÓÓ pukizunk mi :D itthon eleresztem,de ha utcan v valahol vagyok "osszeszoritom" a fenekem és lassan engedem ki....... szerintem a legtobben igy csinaljak
3/7 anonim válasza:
Dehogynem :D
Nekem most például kifejezetten sok termelődik, simán kiengedem takaró alatt, utcán. Inkább ez jöjjön ki, mint az orvos.
4/7 anonim válasza:
Pukiznak,csak nem masok elött,mert az egö.
5/7 anonim válasza:
Hogyne pukiznának! Mit gondolsz, egy nő nem emészt? Nincsenek bélgázai? Csak egy nőbe azt veri bele a társadalom, higy nem illő hangosan szellenteni. De attól még előfordul, hajaj!
6/7 anonim válasza:
Most ha vicces akarnék lenni írnám, hogy kitantrázák, de az van amit a többiek írtak, kulturáltak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!