Igaz, hogy a lányok nem kakilnak meg nem pukiznak?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 15:18
1/8 anonim válasza:
Igaz. Pisilni se szoktak, és a közhiedelemmel ellentétben fénnyel táplálkoznak!
2/8 anonim válasza:
De igen, csak nem mások előtt, mint a fiúk.
3/8 anonim válasza:
Nem igaz.
Nézz utána az emberi biológiának,és az emberi test működésének!
4/8 anonim válasza:
Természetesen igaz, egy tudományos dokumentumfilmet is megnézhetsz róla:
5/8 anonim válasza:
Az első válaszolóhoz fűznék hozzá annyit, hogy nem vakaróznak, nem böfögnek, nem tüsszentenek és soha nem büdösek. ^_^
6/8 anonim válasza:
Igaz, mi szivárványt hányunk, lepkéket pukizunk, a kakit pedig kimosolyogjuk.
7/8 anonim válasza:
egyszer egy szórakozó helyen voltam ahol közös wc-volt,bementem vizelni,utánnam bement egy lány,aki hozzáteszem elég jól nézett ki,sokáig bent volt,kijött megint hugyozni kellett bementem.....az az erős szar szag,bűz ami ott volt az kegyetlen volt,erős kakiszag,szóval de a lányok kakilnak,méghozzá jó büdöset ha kell
8/8 anonim válasza:
Ez a feltételezés rohadt idiotasag. Miert ne pukiznanak es kakilnanak a lányok??! Valahogy meg kell emészteni az ételt. Csak mellékesen megjegyzem h a lányok nem pukiznak társaságban és nem elemzik a wc-n történő dolgokat. (es nem böfögnek hangosan és nem jelentik be h kakilni vagy púzni kell) ((kissé kultúráltabbak mint a Fiúk, es ezert létezik ez a furcsa feltételezés))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!