ezt honnan veszed? ez is csak egy a sok hülye sztereotípia közül
2009. aug. 26. 21:41
2/23 anonim válasza:
Szoktunk, csak nem a "nyilvánosság" előtt..
2009. aug. 26. 21:41
3/23 anonim válasza:
De, a nők is szoktak. Csak kissé intelligensebben adjuk elő.:) Pld. nálunk az elmúlt 20 évben biztos vagyok benne, hogy a családom sosem érezte meg, mikor 'pukiztam' épp. Lehet azt diszkréten is csinálni, vagy félrevonulni.
2009. aug. 26. 21:44
4/23 anonim válasza:
Nincs olyan ember akinak nem kell.Viszont nem kell mindenkinek tudnia!
2009. aug. 26. 21:45
5/23 anonim válasza:
ez butaság hogy nem pukizunk. Hát dehogynem! A nők is ugyanolyan emberek. csak igen nem közönség előtt, vagy halkan csendben eresztik ki.
Én szoktam itthon fingadozni összevissza ha rámjön. jó hangosat, mikor milyen, és jó büdöset! XD de komolyan.
2009. aug. 26. 21:46
6/23 anonim válasza:
Jajj ez de aranyos :) Ezek szerint tényleg van aki ezt hiszi? :D A csajok is szoktak, csak nem mások előtt. Mondjuk szerintem ez sok férfire is igaz.
2009. aug. 26. 21:50
7/23 anonim válasza:
nem tudom a férfiak mért hiszik azt hogy mi nők nem pukizunk. Hát hol jönne ki a felesleges gáz?? A fülünkön??
:D:D:D:D:D:D:D:D
2009. aug. 27. 12:00
8/23 anonim válasza:
A feleségem diszkrétebb nálam, ezért nem hallom annyiszor az ő mennydörgését, mint a sajátomat. De szokott néha ő is akkorát, hogy Hiroshima megirigyelné. :-)
2009. okt. 12. 06:59
9/23 anonim válasza:
Oké, hogy lehet halkan, diszkréten kiengedni, de a szagokkal mit csináltok?
Hogy lehet akarattal befolyásolni, hogy diszkrét szagú legyen? Szerintem sehogy.
A csajok igen is finganak! Élő példa rá a nővérem. Iszonyat hangosakat és büdöseket szokott koncertezni. Némelyik férfi becsületére is válna.
Én fiú létemre elég undorítónak tartom amikor csinálja és ha akarnék se tudnék akkorákat, mint ő. A család előtt nem is fogja vissza magát.
Egyébként a csajok nem csak ott, hanem egy kicsit arrébb a másik lukjukon is tudnak fingó hangot adni. Olyat is hallottam már.
2009. dec. 26. 20:39
10/23 anonim válasza:
Az a puncifing, amikor a hüvely megtelik levegővel pl szex közben (kutyapóznál leggyakrabban) és az kijön :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!