Valami hiba lehet a dologban?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és hát mit ne mondjak a magam 165 centijével nem vagyok megelégedve a mellete levő 43-44 kilómal meg főleg nem..
Melleim nem nőtek nagyra szinte mintha nem is lenne lapos vagyok és mit ne mondjak a lányos alkatom sem a igazi már.
Most ez genetikai ok vagy mi lesz mert elégé idegesítő hogy nem növök lassan 3 éve se a súlyom se a magasságom és a melleim sem.
Normálisan eszek fél éve már túl sokakat is naponta. de meg sem rezzen sem magaság sem súly mintha megállt volna a szervezetem.. :/ tipp?
18/L
2014. szept. 21. 17:48
1/2 anonim válasza:
Ezzel nem igen tudsz mit kezdeni. A családban, rokonságban mi a helyzet a nőkkel, ők milyen alkatúak?
2/2 A kérdező kommentje:
Mindenki olyan 173-176közti kb anyám 173 pl nővére 175 apa is 179 tehát mindenki magas csak én áltam meg pár éve valamiért :/ de hogy még hízni sem tudok :/
2014. szept. 21. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!