Már egy hete késik. Terhes lennék, vagy más áll a dologban?
Figyelt kérdés
nem jön meg már egy hete, pedig szexuális kapcsolatom sem volt ebben a hónapban. a múltkor is megjött rendesen szex után, azóta nemvolt. most pedig késik. mi lenne a baj? :(2013. dec. 1. 21:15
2/5 A kérdező kommentje:
kedd reggel szeretnék.
2013. dec. 1. 21:41
3/5 anonim válasza:
Hát pedig amíg nem tesztelsz nem fog kiderülni. Lehetsz terhes, de az is lehet, hogy más oka volt. Védekeztetek valahogy?
4/5 anonim válasza:
Ebben a hónapban nem szexeltél. Múlthónapban igen, de akkor megjött. Akkor ugyan mégis mitől lennél terhes? Átjárt a szent lélek? Butaság. Késik, mert késik. Ennyi. Felesleges tesztelni, ha terhes marattál volna a múlthavi szextől már más jele is lenne nem csak a késés. Várj, aztán ha nem jön meg irány a doki.
5/5 anonim válasza:
Hogyne lehetne terhes, nem tudjuk, hogy szex képest mikor jött meg neki, ráadásul simán megjöhet neki úgy, hogy közben teherbe esett, nem ő lenne az első. Nekem biztos az első dolgom az lenne, hogy tesztelek, ha a közelmúltban lefeküdtem valakivel és nem jött meg... Persze simán lehet, hogy nem terhes, de ennyire kategorikusan én nem merném kizárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!