Lehet baba a dologban, ha az utóbbi 2 hónapban nagyon gyenge volt a menstruációm?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
19 éves lány vagyok, 8 hónapja élek szexuális életet, óvszerrel védekezünk a barátommal. Minden rendben volt, azonban júniusban csak kicsit volt meg, szinte barnázásnak mondanám, bár voltak élénkpiros részek is.
Ebben a hónapban szintén kevés volt, de a szokott időpontban "Jött meg".
Előzmények : az elmúlt években nagyon erős volt a menzeszem, viszont mióta van nemi életem, a vérzés beállítódott, mennyisége normális lett és viszonylag pontosan jön meg.
Ugye nem lehet semmi bajom?
2014. júl. 24. 13:38
1/2 anonim válasza:
Ha minden rendben volt a védekezéssel, akkor elvileg ugye nem eshettél teherbe. Viszont első körben érdemes lenne csinálnod egy terhességi tesztet, már csak azért is, mert ha ez a jelenség továbbra is fennáll, egy nőgyógyász is ezzel kezdené kb. A terhesség kizárása után megvárod, milyen lesz a következő mensid, ha az is ennyire gyenge, akkor a biztonság kedvéért a helyedben én szakemberhez fordulnék.
2/2 anonim válasza:
Ha a terhességet kizártad, akkor mivel csak most így a nyári melegben fordult elő én arra tippelnék nem iszol eleget. Ha kevés folyadékot iszok a menszesz alatt és előtt nekem is kevesebb a mennyisége és inkább barnás, csak papíron találkozom piros színnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!