Szőrtelenített nemiszervű vők, ti tudtok egyenesen pisilni?
Figyelt kérdés
A combotokon szoktak pisicseppek lenni?
...mert hogy a szőr terelné egyenesen...
2014. szept. 20. 13:28
1/10 A kérdező kommentje:
* nők
Szőrtelenített nemiszervű Nők
2014. szept. 20. 13:29
2/10 anonim válasza:
Olykor igen. Ide-oda csordogál, de hát le lehet azt törölni. :-)
3/10 anonim válasza:
Találkoztam a jelenséggel én is. Ha nyomom, nem csak kiengedem az segít, meg ha rendesen szét vannak húzva a szeméremajkak (alacsonyabb vécé, vagy kézzel besegíteni).
4/10 anonim válasza:
Van mikor picit a combomra megy. Ha eszembe jut én is nyomni szoktam így egyenesebben jön.
5/10 anonim válasza:
Friss szőrtelenítés után nekem is össze-vissza folyik. Segít, ha kicsit széthúzom.
6/10 anonim válasza:
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Te jó ég, totál ledöbbentem, felnőtt férfiként.
7/10 A kérdező kommentje:
Előző, :D Az ottani szőröknek az is lenne a dolguk, hogy egyenesbe irányítsa a pisit.
Köszönöm a válaszokat! Kaptam tippet, majd kipróbálom.
És a wc magassága is igaz. Nekünk magas van :/
Azért örülök, hogy nem vagyok egyedül a problémával.
2014. szept. 20. 21:55
8/10 anonim válasza:
Szerintem a szőrnek semmi köze hozzá, viszont a szemérem ajkaknak annál több! Húzd szét előtte és figyeld meg hogy jobb lesz. És a WC magassága is számít. Ha magas, próbálj úgy ülni hogy a lábaid emelkedjenek el a talajtól.
9/10 anonim válasza:
csatlakozom az előttem válaszolóhoz..a szörnek a bacik bejutását kell akadályoznia nem pedig a vizeletet terelni...nem is értem ez honnan jött..hülye volt a biosztanár?? -.-"
10/10 A kérdező kommentje:
Vagy csak te nem vagy elég tájékozott.
"szeméremszőrzetnek ugyanis védő szerepe van: távol tartja a kórokozókat, és elvezeti a hüvelyváladékot és a vizeletet."
2014. szept. 23. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!