Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hagyjam abba a fogamzasgatlot?

Hagyjam abba a fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés

Negyediket vettem be ma,minden nap ugyanaz a program: beveszem,ket ora mulva brutal hasmenes...

eddig is szedtem,de masfelet,ahol lakom csak ezt tudtam kivaltani(mercilon)

2014. szept. 16. 17:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha csak 2 óra múlva van hasmenésed, és utána eláll, az nem baj. A gyógyszer kb. 7-9 óra között szívódik fel.(Ez a tájékoztatóban van).

1 dolgot nem értek! Mi az, hogy ahol laksz, csak a Mercilont tudtad kiváltani? Az orvos nem ír mást? Vagy hogyan? Hiszen a gyógyszertárban azt adják ki, amit az orvos felírt. Nem adhatnak mást, hiszen a fogamzásgázló hormon, azt az orvosod gondos mérlegelés után személyesen neked írja fel.

Mellékesen én is szedtem Mercilont, és nekem sem volt jó. Nekem szó szerint terhességi tüneteim voltak a Mercilontól. Szedtem 3 hónapig, hiszen annyi időt kell adni a gyógyszernek, hogy megszokja a szervezet, de nekem sajnos még a 3. hónap végén is fennálltak a tüneteim, így amikor új gyógyszert akartam íratni, szóltam a problémámról. Azonnal kaptam másikat, és azt mondta az orvosom, hogy a hányinger és émelygés az a tünet, amivel nem kellett volna várnom 3 hónapot, hanem AZONNAL cserélni. Mivel szerencsére hányni nem hánytam, csak az inger volt meg, így védett voltam, de megkeserítette azt a 3 hónapot. Komolyan mondom, azok voltak a legjobb napok, amikor menstruáltam.

Most másikat szedek, és félreértés ne essék, az első hónapban ezzel is megküzdöttem. (közti vérzés), de szerencsére elmúlt, és most már panaszmentes vagyok.

Nem tudom van-e összefüggés az esetek között, de nekem csomó olyan ismerősöm van, aki Mercilonnal kezdett, és le kellett cserélnie. Az új gyógyszerrel egyiknek sem lett panasza. (nem mindenki azt kapta 2.-ra, amit én!!).

Kíváncsi vagyok a többiek mit írnak, de én azt mondom, hogy szerintem a hasmenés ugyanaz a kategória, mint a hányinger. Azonnal cserés a gyógyszer. De biztosan jön majd valaki, aki tudja a tutit.

Üdv!

2014. szept. 16. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!