Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy hagyjam abba a fogamzásgá...

Hogy hagyjam abba a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Egyszer már megpróbáltam abbahagyni, de borzasztóan néztem ki. Gusztustalan gyulladt pattanásokkal, meg mitesszerekkel lett tele a hátam, a vállam és az arcom, fénylett a bőröm, és hónapokkal később sem javult. Hát a kamasz korom közepén sem néztem ki úgy. Nem szeretném tovább szedni, de ha abba hagyom, két héten belül megint úgy fogok kinézni, mint egy okádék, de tényleg elég durva, mert sok is jön ki, meg hiába nem piszkálom, akkor is begyulladnak és sokáig ott vannak, egyszerűen annyira borzalmasan éreztem magam végig míg nem szedtem.. A kellemetlen hatásai a gyógyszernek viszont elmúltak, ami miatt jól is lettem volna, de annyira paffra vágott, ahogy kinéztem, hogy megint elkezdtem szedni... Pedig szaunáztam, mert az állítólag segíti a méregtelenítést, meg a pórusok tisztulását, meg voltam kozmetikusnál is..

Amikor abbahagytam és kijöttek a pattanások, öt teljes hónap alatt semennyit sem javult a helyzet. Mostmár mindig így fogok kinézni, ha nem szedek fogamzásgátlót, mintha egy komplett gyerekcsoport pattanásai lennének rajtam? Van valami tisztító kúra, ami javít a dolgokon? Rohadtul idegesít, hogy soha életemben nem néztem így ki, mielőtt nem szedtem, még akkor sem, mikor tényleg pattanásos voltam, erre most tessék. Baromira bánom, hogy egyáltalán szed(t)em.

21/N

2009. nov. 18. 17:01
 1/2 A kérdező kommentje:
Sosem néztem ki úgy mielőtt szedtem, a "nem" nem kell oda.. :) Szóval nem is volt szinte bajom a bőrömmel sosem... baromi elkeserítő.
2009. nov. 18. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz és kérd ki a tanácsát.

Egyébként nőgyógyászom tanácsolta, hogy az E-vitamint kell szedni, attól jobb lesz. Szerintem egy próbát megér.

2009. nov. 18. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!