Valoszinu hogy mellrak?
22 eves vagyok, es a bal mellembe csomokat vettem eszre. Egyet a mellem lenti reszen ami faj es ketot felul, ami eggyaltalan nem faj. Ezek egymas alatt vannak. Ahogy utana olvastam a neten, a tuneteim megfelelnek. Ezen a mellemen az erek atlatszodnak, es a mellbimbom be van huzodda. A csomok nem mozdithatoak el.
Kulfoldon elek, es 2 honapja sajnos nem dolgozok, ugyhogy nincs keresetem most ellmenni orvoshoz, meg kell varnom a volegenyemet aki csak 2 het mulva jon haza.
Esetleg aki jobban ert ehez, vagy tobbet tud ebben a temaban, tudna valamit mondani hogy mennyire valoszinu a mellrak lehetosege? fel akarok keszulni amennyire lehetseges hogy mire szamitsak.
Koszonom
De nincs eü. biztosításod?
Nem tudsz elmenni dokihoz?
Nincs biztositasom, 1 ev utan lehet ingyen elmenni orvoshoz, mivel nincs egy eve bejelentett munkaviszonyom mert csak 1,5 eve koltoztem ki, es 2 helyen ahol dolgoztam egyiknel nem voltam bejelentve.
Nem tudom megmutatni anyumnak mert egyedul vagyok itt parommal, csak o haza latogatott es 2 het mulva jon vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!