13 evesen mellrak?
korubelul ket napja van a jobb mellemen egy korubelul fel centis duzzanat.igazabol egyik pillanatrol a masikra keletkezett es csak azert vettem eszre mert elegge fajt, foleg ha hozzaertem.mostanra egy kis sotet "folt" lett a tetejen es mar tenyleg csak akkor faj amikor megnyomom.
lehetseges hogy mellrak?? :"(
Dehogy lehet mellrák!!!
Ilyen fiatalon se, és a rák nem fáj csak a legvégső stádiumban.
Valami növekedésől előjövő enyhe gyulladás, néhány nap alatt elmúlik. Ne nyomoGasd!
Nagyon csekély az esély, hogy bármi komoly legyen (azért megjegyzem, hogy én a "beütöttem a mellemet valahova" eshetőséget sem nagyon látom valószínűnek, én még a büdös életben nem ütöttem be a mellemet sehova, ha igen, arra emlékeznék).
Ha néhány napon belül nem múlik el, érdemes lehet dokinak megmutatni, de az garantált, hogy ez nem mellrák vagy semmi ilyesmi. Azért a mell bőrének, a kötőszöveteknek, illetve magának a mellnek is lehetnek gyulladásai vagy ilyesmi, szóval akár lehet valami ehhez hasonló. Amiben orvos segít, ha nem múlik magától.
Tök fölösleges ezzel orvoshoz menned, semmi komoly bajod sincs.
Az ütés miatt lehet, ami 2-3 hét alatt elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!