Mi lehet a bajom? Nagyon aggaszt (bővebben lent)
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Egy hete csomót találtam a hasamban, de vártam, hogy hátha elmúlik. Nem múlt el, egyre nagyobb (kb. 2 cm) és keményebb. Tegnap pedig a nyakamban találtam csomót, de az kisebb. Mi lehet? Ha van tapasztalatotok, megköszönném, ha leírnátok. Egyéb tünet: fáradtság, étvágytalanság, fokozott szomjúság.2010. jan. 19. 13:47
2/7 anonim 

válasza:

ez a gyakorikerdesek.hu, és nem orvosi kerekasztal. Bocsi.
Szerintem érdemes elnézned házidokihoz, ha ennyire aggódsz.
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, h megduzzadt a nyirokcsomód. De azért nézesd meg orvossal, hátha nem az, v ha az, akkor mitől van.
4/7 anonim 

válasza:

ha józan ésszel belegondolsz, a csomók nem jelenthetnek jót. Akkor meg pláne, ha a tested különböző részein jelentkeznek. A helyedben SÜRGŐSEN elmennék ezzel orvoshoz!
5/7 anonim 

válasza:

miért nem mész el orvoshoz?! irány a doki!!! ez nem játék!
6/7 anonim 

válasza:

az nyirokcsomó lesz. nagyon sok nyirokcsomó van az emberben, és ha vmi gyulladás van a szervezetben, akkor a nyirokcsomók általában megduzzadnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Mindenkinek köszönöm a választ! 1. válaszolónak: Nem vagyok terhes, mert nem voltam úgy.... együtt a barátommal. 2. válaszolónak: Tudom, hogy nem orvosi kerekasztal, nem is azt vártam, hogy profin megállapítsátok, hogy mi a bajom, hanem azt, hogy ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, akkor legyen kedves, írja le. A többieknek is köszönöm! Mindenképpen elmegyek orvoshoz!
2010. jan. 19. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!